Eko 03. rujna 2020.

Beskućniku ukrali psa: Nudi 1400 kuna nagrade onome tko mu je vrati

Foto: Facebook/screnshoot 24 sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Australac Nathan je spasio život kujici Shaggy kad ju je u prosincu 2019. godine pronašao u smeću u Sydneyu, a sad nudi sve što ima kako bi mu je drski lopovi koji su je ukrali ipak u konačnici vrati.

Nathan kaže kako je 30. kolovoza netko ukrao psića dok je on na nekoliko minuta otišao na toalet, piše Daily Mail. Kad je shvatio da Shaggy nema, trčao je od čovjeka do čovjeka tražeći pomoć, a obratio se i policajcu. No svi su ga ignorirali.

"Sve što sam mogao je sjediti na svom krevetu i plakati", kazao je Nathan. Sad nudi oko 1400 kuna, sav novac koji ima, kako bi mu nepoznati lopov vratio njegovog psića. Kaže kako je obećao Shaggy da će se brinuti o njoj kad ju je pronašao u kanti za smeće gdje ju je netko odbacio. Odveo ju je veterinaru koji mu je rekao da su psića zlostavljali. Odlučio je spasiti je pod svaku cijenu. Zato je svoje potrebe ostavio po strani kako bi mogao kupovati skupu hranu koju je Shaggy trebala za oporavak.

 | Author: Facebook/screnshoot 24 sata Foto: Facebook/screnshoot 24 sata

Jako pazim na to što jede. Spasio sam je, ali zapravo je ona spasila mene - ustvrdio je muškarac. On i psić postali su nerazdvojni i Nathan ju je uvijek nosio uz sebe gdje god išao. Poruka na Facebooku u grupi Help Find Gizmo’s Friends postala je viralna i dotaknula je ljude. "Molim se da će se ovo dvoje uskoro opet naći zajedno", piše čitateljica. "Nadam se da će mu je odmah vratiti, oni trebaju jedno drugo",  napisala je druga. Nathan i dalje sjedi na svojem krevetu nadajući se kako će mu se prijateljica ipak nekako ubrzo vratiti.

Pas-2 Možda te zanima... Svjetski dan pasa: 23 činjenice koje možda nisi znala o njima Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.