Eko 05. prosinca 2018.

Amazon prodaje deku za anksiozne i preplašene pse koju su odobrili veterinari

Foto: Amazon
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si vlasnica psa, sigurno si bar jednom osjetila da je tvoj pas nervozan ili uplašen. Ne znam kako si ga uspjela smiriti, ali Amazon ima rješenje za to, pokrivač koji otpušta stres kod pasa.

Ne samo to, ovaj pokrivač su odobrili veterinari, njegov stalni pritisak pomaže smiriti tvoga psa i potiče opuštanje. Ako si kojim slučajem svog psa udomila iz azila ili je prošao određene traume, ovaj pokrivač će mu pomoći i u prilagođavanju. 

Nadamo se da je tvoj pas sretan i zadovoljan ljubimac, ali ponekad ga može uznemiriti i snažna buka. Pogotovo buka koja je uzrokovana petardama, a uz nadolazeće blagdane to će biti neizbježno. Također, ovaj pokrivač pomaže u smirivanju pasa u stresnim situacijama kao što su grmljavinske oluje, vožnje automobilom, lajanje, odvajanje i nemiran san. Ovo je izvrsna alternativa smirivanju i ostalim sedativima. 

 | Author: Amazon Foto: Amazon

U ovo vrijeme darivanja, možeš upravo svom psu pokloniti nešto što će ga usrećiti i smiriti. Pokrivač je napravljen od pažljivo odabranog materijala testiranog na mnogim pasminama kako bi psima bila osigurana najveća moguća udobnost. Također, dolazi u dvije različite veličine, za male pse i za one preko 50 kilograma.

Možda te zanima... Psi čuju tri puta bolje od ljudi i zato su petarde prebolne za njihove uši Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.