Dijeta 21. ožujka 2019.

Vodič za odabir traperica visokog struka za svaki oblik tijela

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Traperice visokog struka modni su trend koji će kako stvari stoje potrajati i to je dobra vijest jer je taj model laskav za svaku figuru, naravno pod uvjetom da izabereš idealan model za svoj oblik tijela. Bilo da si niska, visoka, zaobljena ili vitka ovaj model izdužuje noge, oblikuje struk i naglašava atribute.

Jedini izazov je pronalaženja traperica koje ti se neće previše urezati u trbuh i stinuti bokove i stražnjicu. Natalie Tincher, vlasnica i glavna stilistica BU Style-a u New Yorku, preporučuje kako odabrati najbolje: "Prilikom isprobavanja traperica trebaš napraviti test, kada ih obučeš sjedni i vidi jesu li ti dovoljno visoko na leđima." Tincher je za Prevention objasnila kako pravilno odabrati traperice za svaki oblik tijela:

 

Možda te zanima... Odredi svoj oblik tijela i otkrij koja hrana i odjeća ti odgovaraju Ljepota i relax

Za niske žene - najvažnija stvar koju treba shvatiti je da su klasične traperice visokog struka ipak možda previsoke za tebe. "Umjesto toga, pokušaj sa srednje visokim strukom, koji će ako si doista niska na tebi izgledati kao visoki. Najbolje je odabrati dužinu do gležnja", kaže Tincher.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spring mood 😎🌸

A post shared by JESSICA LAM | toronto blogger (@jessicailam) on



Za žene s oblinama i širim kukovima  - trebaju birati traperice od rastezljivih materijala kako bi sve držale na mjestu. Trebaju biti malo komotnije i biti ugodne  (ne stiskati) u struku. Nogavice trebaju biti ravnog kroja kako se bokovi ne bi previše isticali, a tamni traper također će doprinijeti tom dojmu. Ovom tipu tijela pristaje i palazzo model (visoki struk i vrlo široke nogavice).

 



Za žene s većim bedrima - žene s ovim oblikom tijela imaju najviše teškoća u pronalaženju odgovarajućeg modela jer im je prevelika razlika između širine bedara i struka. Broj traperica koji bi im pristajao u struku ne mogu navući preko bedara i obrnuto. "Moj savjet je tražiti traperice s pojačanim pojasom i vrlo rastezljive. Ovom tipu tijela pristaje i palazzo model (visoki struk i vrlo široke nogavice)", savjetuje Tincher.

 


Za visoke, vitke žene - koje žele dobiti obliju figuru su idealne uske traperice koje se šire od koljena, što šire to bolje, kaže Tincher.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.