Dijeta 07. siječnja 2020.

Renée Zellweger dobila Zlatni globus, a priče oko njezina izgleda ne prestaju

Foto: Profimedia
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Los Angelesu održana je 77. dodjela Zlatnog globusa, a Renée Zellweger (50) dobitnica je nagrade za najbolju glumicu u kategoriji drame za film "Judy", redatelja Ruperta Goolda. Zellweger je utjelovila lik pjevačice i glumice Judy Garland. Osim po ulozi Zellweger je na dodjeli bila zapažena i zbog izgleda.

Neki obožavatelju bili su šokirani njezinim izgledom te su izjavili i da izgleda anoreksično. Zellweger se nije pojavljivala u javnosti od 2010. do 2016. godine jer joj je bilo potrebno vrijeme za sebe. Rekla je da je u tom periodu meditirala, putovala i slušala predavanja na sveučilištu u Los Angelesu.

Kada se 2014. godine ipak pojavila na jednoj dodjeli nagrada prisutni su primijetili njezin promijenjeni izgled lica, širom otvorene oči (poznata je po svojim poluzatvorenim očima) i zategnuto lice. Društvene mreže i mediji su pisali su da se upropastila i da će joj to vjerojatno škoditi u karijeri. Zellweger je odlučno opovrgnula da je bila na plastičnim operacijama. Izjavila je da je normalno da izgleda drugačije jer je to prirodan proces, a nekoliko dana kasnije za Huffington Post je izjavila: "Iako se to nikoga ne bi trebalo ticati, nisam ja donijela odluku da operiram oči i lice."

 | Author: Profimedia Foto: Profimedia

Ta izjava izazvala je još veću zbunjenost i navela na nagađanja je li Zellweger promijenila izgled lica iz medicinskih ili estetskih razloga. Glumica je priznala i da je zbog natpisa o njezinom licu morala potražiti pomoć psihoterapeuta. Javnost je prije toga pozorno pratila i njezine transformacije za ulogu Bridget Jones u tri nastavka istoimenog filma. Za potrebe te uloge glumica se drastično udebljala, prvi put jedući takozvani junk food, a druga dva puta uz pomoć nutricionista. Kilograma se uspješno riješila, kako je tvrdila uz proteinsku dijetu s niskim udjelom masnoća.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.