Dijeta 21. studenoga 2013.

"Prijateljice učim zdravoj prehrani"

Helena-Uspr_1
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Helenina najveća podrška uz mamu Lidu su prijateljice iz škole koje je svakodnevno bodre i ohrabruju, a ona im pokazuje jednostavne vježbe s treninga koje zatim zajedno izvode. Helenina prijateljica Dora sretna je zbog njezinog uspjeha i drago joj je da od nje svaki dan doznaje nešto novo o zdravoj prehrani koja je postala Helenina zdrava navika

S prijateljicama izvodi vježbe s treninga

Helena podršku i ohrabrenje u mršavljenju osim od mame Lide dobiva i od prijateljica iz škole. ''Bile su oduševljene nakon što su saznale da sam odabrana za sudjelovanje u projektu Zdrave Krave i sve su željele biti na mom mjestu. Svakodnevno me ispituju kako napredujem, što jedem i kako mi je na treninzima'', rekla je Helena.

Podrška prijateljica Heleni je jako važna jer joj one daju dodatnu motivaciju i poticaj u mršavljenju. ''Često im pokazujem neke jednostavne vježbe koje radim na treningu pa ih onda zajedno izvodimo. Prijateljice su mi velika podrška i potpora jer me uvijek ohrabruju te se uz njihove riječi potpore osjećam još bolje i motiviranije'', objašnjava Helena.

''Helena me svaki dan uči novim zdravim navikama''

Helena kaže kako je projekt Zdrave Krave za nju učinio 'pravo malo čudo' jer je uspjela promijeniti prehrambene navike. ''Jako mi se sviđa što i dalje jedem što volim, a istovremeno sam naučila balansirati s namirnicama i prepoznati što je pravi i najzdraviji izbor za mene. I upravo zbog ravnoteže u prehrani nikad ne upadam u krize. Usvojila sam neke nove prehrambene navike: sada doručkujem i jedem integralni kruh i rižu'', rekla nam je Helena.

''Jedino što mi još teško pada je piti puno tekućine, tj. vode, ali svakim danom povećavam tu količinu i ide mi sve bolje. Također, treninzi i vježbanje u Body&Mind Studiu čine čuda mojem tijelu jer se poslije svakog treninga osjećam osvježeno i zadovoljno, a to isto osjeća i moje tijelo. Puno sam izdržljivija i gipkija'', kaže Helena.

Helenina prijateljica Dora sretna je zbog Helene jer sada svaki dan doručkuje pa je ujutro u školi boljeg raspoloženja nego prije. ''Drago mi je što je Helena dio projekta Zdrave Krave jer svaki dan od nje saznajem nešto o zdravoj prehrani i zabavnim vježbama koje mogu izvoditi kod kuće. Već sada primjećujem promjene na Heleni pa mislim da će do kraja projekta rezultati biti odlični. Helena obožava vježbati pa joj nije teško ići na treninge, a ujutro je odlične volje, vjerojatno zbog doručka kojeg je počela redovito jesti'', rekla je Dora.

Helena svakodnevno uzima Acai Detoxan, koji joj pomaže u oblikovanju tijela.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.