Dijeta 24. listopada 2013.

Marijana Mikulić o debljanju u trudnoći

Marijana_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Glumica Marijana Mikulić, koja za mjesec dana treba roditi drugog sina, za Klokanicu je usporedila svoje dvije trudnoće i otkrila nam po kojim kriterijima ona i suprug biraju imena za svoju djecu

Dok se, kako sama kroz smijeh kaže, u prvoj trudnoći rapidno širila, simpatična glumica Marijana Mikulić (31) mjesec dana prije drugog poroda ima samo 12 kilograma viška, a svoje dvije trudnoće opisuje kao potpuno različite.

Želja za junk foodom

"Ogromna je razlika od samih početaka trudnoće. U prvoj mi ništa nije smetalo. Baš mi je pasao junk food tako da sam dobila 30 kilograma, a sada u drugoj trudnoći sam od početka bila jako osjetljiva na mirise i najviše mi odgovara voće, sladoled i lagana kuhana hrana. Budući da su mi trudnoće tako različite, svi su mislili da ovog puta nosim curicu, ali se ipak na kraju pokazalo da je dečko", kaže Marijana.

Naime, i liječnici su joj naprije rekli da nosi djevojčicu, no sada je ultrazvuk ipak pokazao da će njezin petogodišnji sin Ivan krajem studenog dobiti brata. I tome se jako veseli, a za malenog brata već odvaja svoje igračke.

Više info pročitaj na Klokanici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.