Dijeta 18. lipnja 2013.

Koja je partnerova uloga u mršavljenju?

Kat-Decko
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Katarina J. uspješno gubi kilograme, a u tome joj najviše pomažu dečko i obitelj koji su joj velika podrška i svakodnevno ju motiviraju da ide dalje i ostvari svoj cilj. Katarinin dečko Damjan rekao nam je kako se i on uz Katarinu počeo zdravije hraniti i objasnio nam kako joj svakodnevno pomaže prebroditi krize

Podrška u kriznom trenutku

Katarina nam je rekla kako su joj dečko i obitelj najveća podrška i kako se bez njih ne bi mogla boriti protiv viška kilograma. Katarinin dečko Damjan uz nju je u svakom trenutku, a naročito joj pomaže kada se nađe u krizi. Tada on uskače i zabavlja ju kako bi joj odvratio misli od gladi.

'Kada sam u krizi i posegnem za nekom hranom koju ne bih smjela jesti, Damjan me gotovo uvijek uspije odgovoriti od toga. Kaže mi da možda i nije najbolje da to sada pojedem i da pričekam s tim dok postignem željenu tjelesnu težinu i prestanem biti na dijeti. One dane kada ne idem na trening, vježbam kod kuće na orbitreku i Damjan je uvijek uz mene i bodri me da ne odustanem, a počeli smo i redovito zajedno voziti bicikl pa uživamo u korisnom, zajednički provedenom vremenu', rekla je Katarina.

'Jako mi je drago i sretan sam što su baš moju Katarinu odabrali za projekt ''Mršavimo zdravo uz Modifast''. Njezina želja je oduvijek bila da izgubi suvišne kilograme i sretan sam što joj se to počelo ispunjavati. U početku sam mislio da će joj to sve možda biti prenaporno, ali ona to radi s lakoćom te se vidi da to zaista želi, a rezultati pokazuju da je na pravom putu. Nakon vaganja bila je jako sretna i svakim danom je sve samopouzdanija u sebe. Ponosan sam na nju jer kada ne može na trening u Ana's sensual fitness studio onda doma vježba na Orbitreku ili se vozimo zajedno na biciklima. Promijenili smo prehranu pa više kuhamo hranu bogatu povrćem i proteinima. Probao sam i njezinu Modifast hranu i moram priznati da su kreme jako fine pa ponekad dođem u napast da ih i ja pojedem', rekao je Katarinin dečko Damjan.

Poruke podrške

Uz dečka, roditelji su Katarini također velika podrška. S mamom se čuje svakodnevno te je ona riječima motivira da ustraje u svom cilju.

'Moji roditelji uvijek su se zdravo hranili i jeli laganu hranu, najčešće pripremljenu na lešo pa im je sada jako drago što sam promijenila način prehrane i stil života. Oduvijek sam bila malo deblja, ali kada sam došla u Zagreb zbog posla nisam imala vremena za kuhanje pa sam se hranila u pekarnicama i kilogrami su samo rasli. Roditelji su presretni rezultatom koji pokazuje vaga, a to mi samo daje još dodatni poticaj. I šira rodbina također prati članke o mom napretku na Zdravoj Kravi pa mi stalno stižu poruke podrške koje me jako razvesele', objašnjava Katarina te naglašava kako ima i podršku na poslu gdje ju kolegice podržavaju i bodre svaki dan te motiviraju da ne odustane.

Katarina nam je rekla i kako nikad nije mislila da će se ''navući'' na treninge, ali da sada vježba s užitkom i nije joj uopće teško. 'Odlazak na trening mi je zadovoljstvo jer je atmosfera na treningu fenomenalna, a trenerice su odlične. Vježbanje je jako intenzivno pa me adrenalin gura naprijed i daje mi poticaj da vježbam još više.'

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.