Dijeta 04. lipnja 2013.

Katarinin program za čvršću guzu i trbuh

Mrsavljenje08_Igk_270513
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Katarina J. nekoliko puta tjedno vježba u Ana's Sensual fitness studiju kod profesorice kineziologije, Ane Kuhanec. Katarina kombinira različite programe vježbanja, a među njima je i jedan od novijih programa, Great Booty kojim oblikuje stražnjicu i istovremeno uživa uz latino ritmove

Oblikovanje muskulature

Katarina Jurica, dva do tri puta tjedno vježba, a Ana joj je osmislila poseban program vježbanja koji joj pomože pri mršavljenju, oblikovanju muskulature i stjecanju zdravih životnih navika, ali joj i podiže samopouzdanje

'Vježbe koje sam osmislila za Katarinu sastoje se od aerobnih programa i tehnika učvršćivanja te oblikovanja muskulature', rekla je Ana Kuhanec, vlasnica Ana's Sensual fitness studija te naglasila kako je cijela njezina ekipa u studiju odlično prihvatila Katarinu te je sigurna da joj to daje dodatnu motivaciju pa joj trening postaje zadovoljstvo što je osim gubljenja suvišnih kilograma, njezin krajnji cilj.

Latino ritmom do vitke linije

'Katarina trenira po programu Great Booty koji je jedan od najnovijih u našem fitness studiju. Great Booty cilja na savršeno oblikovanu stražnjicu, a uključene su i vježbe za bedra te naravno trbušnu muskulaturu. Uz latino plesne ritmove vjerujem da se Katarina sjajno zabavlja.' objasnila je Ana Kuhanec te rekla kako uz Great Booty Katarina kombinira i AM metodu i Body Workout. AM metodom Katarina oblikuje tijelo na ženstven način, a Body Workout je aerobni trening visokog intenziteta kojim se gubi najviše kalorija jer kombinira rad s različitim rekvizitima.

'Sigurna sam da će Katarina ostvariti svoje ciljeve te da će redovito vježbanje postati dio njezinog životnog stila i nakon 6 i pol tjedana koliko traje ovaj projekt. Trudit ću se biti uvijek dostupna i spremati joj nove izazove.' naglasila je Ana Kuhanec.

Bolja mi je kondicija i ljepše se držim

Katarina nam je rekla kako joj je najvažnije da uopće nije gladna, a za to su zaslužni Modifast proizvodi, od kojih su joj najdraži pudinzi koji su ukusni kao domaći puding i jako zasitni. Za vježbanje s Anom kaže kako joj je u ugodnom društvu sve lakše. Na početku vježbanja imala je velike upale mišića, ali sada su upale nestale i vježbanje joj je postalo užitak.

'Vidim velike pomake u svojoj kondiciji, a još veće u držanju tijela. Imam čvrstu volju da postignem svoj cilj, odnosno da smršavim, a u tome mi pomaže i dečko koji mi je najveća podrška i bodri me svakog dana', rekla je Katarina.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.