Dijeta 25. kolovoza 2010.

Individualni plan prehrane osvajaju...

Vjezbanje_Dijeta__
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri koja je trajala od 19. do 25. kolovoza troje najsretnijih registriranih korisnika Zdrave Krave osvojilo je nutricionističko savjetovanje u Vitaminoteci i individualni tjedni plan prehrane

Troje dobitnika koji su poslali točan odgovor na nagradno pitanje - da preporučeni tjedni gubitak kilograma kod zdravog mršavljenja iznosi 0,5 do 1 kilogram - ići će na nutricionističko savjetovanje u Vitaminoteku, gdje će im nutricionistice napraviti i individualni tjedni plan prehrane.

Sretne dobitnice su:

Ana Lavriv

Martina Gagulić

Franka Romčević Prgić

Dobitnice će putem e-maila ili telefona biti obaviještene o načinu postvarivanja nagrade.

Za sudjelovanje u nagradnim igrama trebaš biti registrirani član portala www.zdravakrava.hr, pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Nutricionističko savjetovanje u Vitaminoteci

Tvrtka Vitaminoteka okuplja stručnjake iz različitih područja znanosti i gastronomije koje povezuje strateški cilj tvrtke, a to je biti primarno informacijsko središte u sektoru nutricionizma.

Stručnjaci Vitaminoteke svakodnevno prikupljaju, obrađuju i plasiraju najsvježije informacije s područja nutricionizma te ih objavljuju na dva portala u vlasništvu tvrtke: Vitamini.hr (specijalizirani portal za nutricionizam) i Gastro.hr (portal za kulturu prehrane). Osnovna djelatnost tvrtke je konzalting u nutricionizmu, što uključuje i individualnu edukaciju i savjetovanje o pravilnoj prehrani.

Troje dobitnika u nagradnoj igri osvaja nutricionističko savjetovanje i tjedni plan prehrane, čija se izrada temelji na procjeni prehrambenih navika pojedinca te njegovih individualnih nutritivnih i energetskih potreba.

Jelovnik se bazira na principima pravilne prehrane te uzima u obzir pravilan omjer makronutrijenata i zastupljenost svih skupina namirnica, kao i preferencije pojedinca, čime se osigurava raznolika i uravnotežena prehrana.

Više info: www.vitamini.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.