Utegni tijelo u 10 dana s ovom desetominutnom rutinom

shutterstock
Započni već danas s treningom kod kuće i u deset dana bit ćeš oduševljena svojim utegnutim mišićima.
Vidi originalni članak

Novi fitness video objavljen je danas na portalu Poosh koji bi ti u svega deset minuta na dan i u narednih 10 dana trerbao osigurati utegnutije mišiće. Stoga, što čekaš? Zaviri u svoj kalendar, pronađi slobodnih 10 minuta u danu i rezerviraj ih za ove fantastične vježbe!

80 tisuća pratitelja U sedamdesetoj smršavjela 30 kg i postala fitness Influencerica

Ponavljanja:

  • 25 puta ponovi svaki pokret s 30 sekundi odmora između svakog kruga
  • napravi pet krugova koji će uključivati sve pokrete

Vježbe:

  1. Sklek na klupi i privlačenje noge / Bench Push-Up and Crunch Single Leg
  2. Bugarski čučanj i preokret / Bulgarian Split Squat and Twist
  3. Čučanj na jednoj nozi i most / Dip and Single-Leg Glute Bridge
  4. Bočni trbušnjaci na kulpi / Oblique Crunch

Sklek na klupi i privlačenje noge / Bench Push-Up and Crunch Single Leg

Ova će vježba ciljati gornji dio tijela, donji dio tijela i trbušnjake. Započni u položaju daske ili planka s rukama na klupi i zategni jezgru tijela dok podižeš jednu nogu s poda. Spustite tijelo prema klupi u položaj skleka držeći jezgru tijela zategnutom i prislanjajući laktove uz rebra. Dok se odguruješ od klupe, povuci podignutu nogu prema prsima te zategni trbušnjake. Vrati nogu natrag u početni položaj dok je odignuta od poda i ponovi ovu vježbu 25 puta.

kako do zgodne stražnjice Fitness greške koje stoje na putu između tebe i savršene stražnjice

Bugarski čučanj i preokret / Bulgarian Split Squat and Twist

Ovu vježbu možeš izvoditi onoliko sporo koliko ti je potrebno da bi se doista usredotočila na tehniku njena izvođenja ​​i angažman mišića. Stani ispred klupe. Vrati jedno stopalo natrag na klupu dovoljno daleko da možeš sjesti u jednonožni čučanj s prednjom nogom. Stavi ruke iza ušiju i napravi čučanj, držeći kukove prema naprijed. Kad dođeš do najnižeg položaja čučnja, zarotiraj trup. Vrati se u neutralni položaj i ponavljaj vježbu 25 puta.

Čučanj na jednoj nozi i most / Dip and Single-Leg Glute Bridge

Ova je vježba izvrsna za stražnji dio ruku. Sjedni na rub klupe s rukama uz bokove i prstima okrenutim prema nogama. Podigni tijelo s klupe polako odmičući noge od klupe i zatim jednu nogu polagano podigni s tla. Spušti torzo ravno dolje dok ti laktovi ne dođu pod kut od 90 stupnjeva, a zatim se odgurni natrag. Ponovi vježbu 25 puta.

Bočni trbušnjaci na kulpi / Oblique Crunch

Ova vježba je izvrsna za jezgru tijela. Započni tako da ležiš ravno na rubu klupe na boku. Donjom rukom osiguraj ravnotežu na klupi. Gornju ruku stavi iznad glave ili iza uha. U isto vrijeme počni povlačiti donju ruku i uzdizati se prema gore te privlačiti gornju nogu i presavini ju u koljenu. Polako se spusti u početni položaj i ponovi vježbu 25 puta.

Nisu čučnjevi, ni sklekovi Najvažnija fitness vježba i 4 razloga zašto baš ta po izboru poznatog trenera Dijeta i vježbe Fitness treneri savjetuju kako se riješiti masnih naslaga oko trbuha

Posjeti missZDRAVA.hr