Kristen Bell otkrila je svoje rutine vježbanja – voli pilates, kardio i još mnogo toga

Instagram/kristenanniebell
Kristen Bell (44) ima zavidnu figuru, no ova glumica ne provodi sate i sate u teretani kako bi ostala u formi.
Vidi originalni članak

Znamo zašto ste kliknuli na članak - zato što je Kristen Bell svojom novom ulogom jednostavno zaludjela gotovo sve. Netflixova serija Nobody Wants This trenutno je na drugom mjestu najgledanijih serija na toj platformi, a za njom su poludjele sve generacije. Zanima nas sve što se tiče glavnih aktera, čiji je poljubac u seriji već sada proglašen najboljim filmskim poljupcem u posljednjih deset godina. Tako nas zanima i kako je Kristen Bell došla do ove figure koju smo imali prilike vidjeti na ekranu.

Kirsten se čak nedavno našalila na svojem Instagramu o tome kako joj napeto izgledaju bicepsi u jednoj sceni (ali stvarno i izgledaju!).

Dakle, kakve to rutine vježbanja ima ova 44-godišnjakinja? Evo što je podijelila, prema Women's Health.

Sate pilatesa pohađa tri dana u tjednu

Još 2019. Kristen je rekla za Women's Health da je velika obožavateljica satova pilatesa u studiju Metamorphosis , a to je bila i prva rutina vježbanja koju je dosljedno radila.

“Oduvijek sam se osjećala mentalno snažnom jer sam rječita, znam se šaliti i održavati dobru komunikaciju”, rekla je. “Ali nikad se nisam osjećala fizički jakom. Osjećala sam se uvijek nekako zanemareno, slabašno ili …trudno”, objasnila je Kirsten.

Kristen, majka dvoje djece, pokušava vježbati pilates tri puta tjedno. “To je dobro za moje mišiće. Trudnoća je oslabila moj trbušni zid”, rekla je. "Laku noć. Nema više mišića, to je gotovo, pomislila sam – 'Pa, nikad se neće vratiti. Što će mi? Udana sam, steznici postoje... ne možemo imati sve'”, izjavila je Kristen.

Ali pilates joj je vratio snagu. “Osjećam se puno jače, i to je fizički osjećaj, ali također je i mentalni”, rekla je. “To bi trebala biti prva stanica za svakoga tko pati od depresije ili anksioznosti jer vježbanjem se oslobađa serotonin i endorfin. Osjećam se puno usredotočenije, strpljivije, sposobnije. To me drži sljedećih 48 sati.”

zumba hodanje Isprobajte Zumba hodanje od 5000 koraka — i rezultati će vas stvarno iznenaditi!

Također je ljubiteljica kardio vježbi i vježbi snage

Kad ne vježba pilates, trudi se otići u teretanu na pola sata, rekla je Kristen za Shape. "Većinom trčim ili dižem utege najmanje 30 minuta ili vježbam CrossFit", rekla je.

No, Kristen je također realna u pogledu svoje motivacije. "Ako nemam energije, ne forsiram se. Umjesto toga, odradit ću desetominutnu meditaciju ili ću odraditi tečaj istezanja s YouTubea i tako napraviti nešto za sebe."

Nije previše restriktivna u svojoj prehrani

Kristen se zdravo hrani, ali ova vegetarijanka ne boji se ugljikohidrata. Doručak joj se sastoji od bjelanjaka, špinata, rajčice i fete, plus slano pecivo s krem ​​sirom za međuobrok, a njezin tipični ručak je "brza salata", koja uključuje zelenu salatu, avokado, grožđice, mrkvu, plavi sir i krastavce.

“Nisam jako restriktivna. Ako je na stolu gratinirani krumpir, uzet ću malo, ali vodim računa o tome koliko ću pojesti”, rekla je. "Mislim da se uz moju svjesnu prehranu ponekad mogu i nagraditi nečime, a da i dalje imam zdravu i stabilnu prehranu"

Još 2012. Kristen je za WHm rekla da voli i žir tikvu. "Pripremit ću, otprilike, osam žir tikvi i sve ih staviti u zdjelu te pojesti umjesto salate", rekla je.

Najviše voli sama pripremati svoje obroke. Objasnila je da zaista uživa u kuhanju i kako bi se osjećala čudno da dođe kući i da joj netko drugi servira obrok.

savjeti 9 stvari koje biste trebali učiniti odmah nakon treninga za bolje rezultate

Voli isprobavati nove sprave za vježbanje

Po pitanju fitnessa, voli svašta, pa i raznu fitness opremu te često pretražuje Instagram u potrazi za inspiracijom. "Ako vidim nešto novo, moram to imati. Ne mogu se suzdržati, želim isprobati sve." Zbog toga se među njezinim fitness "igračkama" mogu naći rastezljive trake, klizni diskovi, pjenasti valjci i još puno toga.

Posjeti missZDRAVA.hr