Prevruće za dodire: 7 poza za seks ljeti

shutterstock
Ljeto može biti veliki neprijatelj seksu. Temperature su previsoke, sve je "ljepljivo", a približiti se drugom ljudskom tijelu može se činiti kao najgora ideja. S malo kreativnosti moguće je promijeniti seks poze koje smanjuju kontakte tijela.
Vidi originalni članak

Ako imaš bazen ili privatno jezero u kojem ćeš prakticirati seks onda u svakom slučaju pripazi da koristiš lubrikant jer voda ispire tvoj "prirodni", a ako si dio većine koja ne posjeduje privatni bazen možeš isprobati ovih nekoliko "ljetnih" seks poza koje smanjuju dodire tijela:

"Doggy style" 

Savršena poza koja smanjuje dodire u seksu je "doggy style". Kako bi smanjila potencijalno prekomjerno znojenje, pusti svog partnera da ode "iza".

Stvari koje seksualno uzbuđuju 5 stvari koje vrlo lako mogu seksualno uzbuditi većinu žena

Seks u tušu

Nemoj prakticirati seks u tušu dok se tvoj partner tušira. Nemoj mu se pridružiti odmah, nego kada je pri kraju pa mu se potom pridruži u tuš kabini i pusti hladnu vodu.

Masturbirajte zajedno

Ako se uistinu toliko znojiš masturbiranje bi moglo biti najbolji izbor. Iako zahtijeva visok stupanj samopouzdanja, ono može biti savršena prilika da partneru pokažeš svoje omiljene tehnike s vibratorom. 

Gonoreja Neizlječiva "super-gonoreja" prenosi se oralnim seksom

Klasični 69

69 pozu s razlogom nazivaju klasičnom koja je najvjerojatnije najbolja "ljetna" seks poza jer ne moraš dodirivati ništa drugo osim područja koje "obrađuješ". Kako bi smanjili "aktivnost" najbolje je da tvoj partner i ti legnete na bok.

Bočno

Lezi na bok i neka tvoj partner na isti način legne iza tebe. Cilj ove poze je što manje dodirivanja.

Pronađi pravu točku

Probaj sjesti na hladnu površinu veš mašine i neka tvoj partner stane ispred tebe i penetrira. Hladna površina na kojoj sjediš regulirat će temperaturu tvog tijela. 

prezervativ čuva od bolesti U kojim slučajevima je seks bez kondoma prihvatljiv?

"Žena na vrh"

Ponekad je sjesti na partnera odlična poza s kojom možeš smanjiti prekomjerno znojenje. Sjednite na stolicu, sofu ili rub kreveta. Možeš mu biti okrenuta i leđima.

 

Posjeti missZDRAVA.hr