Kako će sezona Bika utjecati na tvoj horoskopski znak?

Guliver/Shutterstock Žena rođena u znaku Bika je utjelovljenje božice, ona je simbol majčinstva. Ljubiteljica je ljepote, senzualna, a ponekad čak i hedonistički raspoložena
Sezona Bika u 2020. godini podsjetit će sve da je vrijeme za usporiti i uživati u sitnicama. Od 20. travnja do 21.svibnja svi će duboko udahnuti i opustiti se, povezati se sa svojim osjetilima i uživati u malenim životnim trenutcima i blagodatima.
Vidi originalni članak

Horoskop za sezonu Bika 2020. odnosi se na uživanje u životnim nježnostima i zadovoljstvima. Kada je u pitanju ovaj zemljani znak, sve će se okretati oko kreativnosti, ljubavi i međusobnog sklada. Ovo je vrijeme u kojem se ne trebaš osjećati krivom kada pojedeš komadić čokolade više nego što si mislila ili ako si priuštiš nešto s novcem koji si zaradila. 

Ocjena godine: 4 Horoskop za Bikove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Uključi svoju kreativnu stranu i zabavi se fotografiranjem ili slikanjem. Bikovi su poznati po tome da vole raditi sa svojim rukama i uživaju u projektima za koje treba izdvojiti vrijeme i uložiti čistu fizičku snagu. Nadalje, Bikom vlada planet Venera, koja nalaže da u svoj život uneseš dodatnu dozu zadovoljstva. Zbog toga, tijekom ove sezone Bika, bavi se stvarima koje istinski voliš. 

Ključne riječi za sezonu Bika uključuju: novac, zadovoljstvo, kreativnost, ljubav, romantiku, senzualnost, strpljenje, smirenost i rutinu.

Ovan

Budući da se nalazimo u sezoni Bika imat ćete kontrolu nad svojim financijama, no nemojte se koncentrirati samo na 'raskoš' života. Koristite racionalno razmišljanje Bika da biste se osjećali sigurno i pokušajte uštedjeti svoje novce. Bolje rukujte svojim financijama kako biste kasnije imali mogućnost biti 'impulzivni' prilikom kupovine.

Bik

Vaše je vrijeme stiglo i iskoristite svoj šarm sada kako biste zaveli koga god hoćete. Opustite se jer okružuje vas energija vaše sezone - učinite proljeće svojim prijateljem i okružite se pozitivom. Bilo uz omiljenu knjigu, vježbanje kod kuće, pripremu omiljenog jela ili gledanje Star Warsa ili Gospodara prstenova.

Blizanci

Vi tražite duhovni rast, ali čak i sada i o tome razmišljate s logičkog stajališta. E pa, upravo Bik vam može pomoći ako mu to dopustite. Iskoristite lekcije o prizemljenju od prijatelja Bika - probajte uživati u meditaciji ili započnite s jogom kod kuće i dopustite sami sebi da udahnete. Briga o samome sebi veoma je važna.

Slažeš li se? Što radi svaki od horoskopskih znakova kada je sam kod kuće

Rak

Situacija je takva kakva je, ne možete ju mijenjati i ne trebate. Možete utjecati na ono kako o njoj razmišljate. No, ni ona vas neće spriječiti u tome da budete društveni. Nazovite svoje prijatelje, običnim pozivom ili video pozivom - razgovarajte i recite DA pozitivnim mislima.

Lav

Sezona Ovna usmjerila je vaše misli na posao i financije, a sezona Bika neće vas odvratiti od toga. Tijekom ovog razdoblja, iako od doma, bit ćete veoma zaposleni i često ćete biti u središtu pozornosti kada su u pitanju razgovori između šefova i ostalih zaposlenika poduzeća. Preuzmite više odgovornosti na sebe, vi to možete! Jaki ste i spremni ste na to!

Djevica

Vaša potraga za znanjem bit će ograničena za vrijeme sezone Bika. No, na kraju nje pronaći ćete možda i najvažniju knjigu za vaše mentalno zdravlje. Otvorite svoj um. Počnite razmišljati izvan njegovih granica. Poslušajte online predavanje ili se uključite u online radionicu. Iako ste doma, granice digitalnoga svijeta su imaginarne. Sve je samo 'jedan klik' udaljeno od vas.

Vaga

Pun Mjesec u vašem znaku prošao je i vi se osjećate čarobno. Prigrlite tu energiju, ona će vas pogurati prema novim postignućima. Pokušajte meditirati, prepustite se njoj i ona će vam pokazat koji vaši sljedeći koraci trebaju biti. Planeti su posloženi vama na korist, iskoristite to!

Astro kutak Horoskop za travanj za svih 12 znakova

Škorpion

Iako vam se ponekad čini da ste usamljeni i želite pronaći partnera s kojim ćete podijeliti svoje vrijeme sada nije pravi trenutak za to. Zbog činjenice da ste pomalo opsesivni, trenutno bi svojem partneru dali više nego što biste dobili nazad. Nemojte ići tim putem. Pronađite ravnotežu i tada ćete pronaći i savršenog partnera za sebe.

Strijelac

Zemaljska energija omogućit će da se osjećate sigurno u svom tijelu. Ovih dana imat ćete želju upustiti se u fitness svijet i isprobat ćete neku novu vježbu ili ćete otići na šetnju. Iako je vježba dobra za zdravlje, trenutna situacija zahtjeva ozbiljnost, stoga budite oprezni i pazite kako na svoje zdravlje tako i na zdravlje drugih. Ako vam se prva vježba koju ste probali ne dopadne, nemojte odustati, pokušajte s novom. Mnoštvo je vježbi koje možete izvoditi unutar svoja četiri zida.

Jarac

Bikom vlada Venera, tako da ćete i vi ove sezone Bika osjetiti malo senzualne energije koja dolazi u vašem smjeru. Prigrlite ju. Aktivirajte svoju romantičnu stranu i postanite sentimentalni. Važno je imati i 'meku stranu' karaktera - nemojte dopustiti da vas strah od ranjivosti omete u njoj.

Četveronožni najbolji prijatelj! Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku

Vodenjak

Iako ste doma i život vam se promijenio iz korijena zbog trenutne situacije, sezona Ovnova za vas je bila užurbana i sada trebate predah. Opustite se, vratite se svojem kauču ili krevetu i upalite Netflix. Meditirajte i poradite na smirenosti. Ona će vas osloboditi anksioznosti i zbog toga ćete postati produktivniji. Napraviti korak unatrag, kako biste kasnije mogli napraviti dva unaprijed.

Riba

Odlična energija kreće se u vašem smjeru. Vi ćete biti spremni za avanturu i nemojte da vas socijalna distanca u tome spriječi. Nazovite svoju rodbinu koja se nalazi u drugim državama, pogledajte dokumentarac o mjestu koje želite posjetiti. Istražite i naučite nešto novo, jer to će vam pomoći i zbog toga ćete se osjećati svježe. Također, novo znanje pomoći će vam jednom kada zaista krenete u pustolovinu i zapakirate torbe!

Izvor: numerologysign.com, tarot.com, consciousreminder.com

Posjeti missZDRAVA.hr