10 seksi prijedloga koje možeš raditi za vrijeme izolacije

Thinkstock
Ako si trenutno u vezi ili si u njoj bila, sigurni smo da znaš kako je lako 'zaglaviti' u rutini. No, sada je šansa za to veća s obzirom na to da je većina nas unutar svoja četiri zida i sigurni smo da većinu vremena, ako i kada ne radiš, provodiš na kauču uz Netflix, na mobitelu ili uz dobru knjigu.
Vidi originalni članak

Zbog viška slobodnog vremena i ograničenoga kretanja, odlično je vrijeme da poradiš na odnosima, a sa svojim partnerom rutinu možeš 'razbiti' i s nekom od sljedećih aktivnosti.

Igranje (društvenih) igara

Iako su Čovječe ne ljuti se, Scrabble i Monopoly odlične ideje, možeš se okrenuti i nešto 'kompliciranijim' igrama koje zahtijevaju duže vrijeme igranja poput Rizika. Nadalje, osim osnovnih ili klasičnih igara, postoje i neke igre na ploči koje se odnose na seks, kao Monogamy u kojoj svaka pločica predstavlja različiti seksualni čin ili možete započeti erotsku verziju igre Istina ili Izazov.

Zabava u samoizolaciji Seks za vrijeme tuširanja: 3 poze za senzualno iskustvo

Prekriži nešto s popisa želja kada je u pitanju seks

Nikad nije loše vrijeme za poboljšanje seksualnog života. Sjedni zajedno sa svojim partnerom i porazgovarajte o bilo kakvim seksualnim idejama koje imaš ti ili on. Razgovarajte o tome želite li isprobati nešto novo, a startna pozicija možda je upravo zamišljena kao igranje uloga ili role play. Nadalje, obavezno porazgovarajte i o granicama do kojih ste voljni ići te o sigurnosti.

Isprobajte nove seksualne položaje

Sigurni smo da ima mnoštvo seksualnih položaja koje do sada niste isprobali, a ima ih mnoštvo za koje možda ne znate ni da postoje. Uvijek se može pronaći nešto novo, a ti i tvoj partner to možete napraviti jednostavnom pretragom na internetu. Pogledajte što vam se sviđa i usudite se izaći iz svoje komfor zone. Nadalje, možda je vrijeme i da spavaću sobu zamijenite za novu prostoriju unutar kuće i u kojoj ćete isprobati novu pozu.

Psiha i seks Što odabrati: vibrator, dildo ili kombinaciju oba stimulatora?

Isprobajte nove seksualne igračke

Potencijalno zabavniji čin od igranja (društvenih) igara možda je igranje sa seksualnim igračkama. Nije važno radi li se o prstenu za penis ili o novom vibratoru, sigurno smo da ni ti ni tvoj partner nećete biti razočarani.

Pružite jedan drugome masažu

Pokaži partneru koliko ga cijeniš i pruži mu (senzualnu) masažu. Ona može biti 'obična' ili možeš pogledati kakva je to erotska masaža i pokušati s njom uz pokoju svijeću i pjesmu Wicked game Chrisa Isaaka.

profesionalna masaza vagine Sve više žena želi iskušati profesionalnu masažu vagine

Razgovarajte o dubokim temama

Upoznaj svog partnera bolje uz pomoć razgovora. Pokušajte si međusobno postaviti 36 questions to fall in love koje je izmislio psiholog, a koja navodno pomažu u tome da se dvoje ljudi zaljubi jedno u drugoga. Ako pak ne želite to, uvijek možete razgovarati o djetinjstvu ili ciljevima za budućnost. Vjerojatno ćete naučiti nešto novo jedan o drugome i tako poboljšati svoj odnos. 

Napišite jedno drugome ljubavnu pjesmu ili stihove

Ako ti je dosta slanja emojija u obliku srca i poljupca pokušaj uzeti stvar u svoje ruke, doslovno. Uzmi olovku i papir i prenesi svoje misli na njega. Iako možda to neće biti na razini Shakespearea, važna je namjena i poruka koju jedan drugome želite prenijeti. Sigurni smo da će tvoj partner cijeniti spomenutu gestu.

Slušajte audio erotske zapise

Slušanje audio aplikacija s erotičnim pričama može biti odličan način da oboje podignete raspoloženje na novu razinu. Mnogo seksualnih aplikacija danas ima mogućnost puštanja audio erotskih priča koje možete zajedno slušati.

seks 2 stvari koje čine ogromnu razliku u seksu

Zajedno obavljajte kućanske poslove

Možda ne zvuči posebno 'seksi' i zavodljivo, ali obavljanje kućanskih poslova zajedno može ih učiniti zabavnijima i možeš se dodatno zbližiti sa svojim partnerom. Pokušajte zajedno skuhati neke nove recepte, očistiti stan ili kuću i urediti svoj ormar u stilu Marie Kondo.

Priredi spoj kod kuće

Ne trebaš napustiti kuću ili trošiti novac da bi imala simpatičan spoj sa svojim partnerom. Pripremi egzotično jelo u svojoj kuhinji, napravi spa u svojoj kupaonici ili napravi piknik u svojoj dnevnoj sobi. Opcije su beskrajne, samo je mašta granica.

Provjeri za sebe! 12 seksualnih tipova: Koji si ti i tko je tvoj savršeni partner?

Posjeti missZDRAVA.hr