Čokoladni cheesecake bez šećera sa samo tri sastojka

Thinkstock
Zagrij pećnicu na 170 stupnjeva Celzijevih. Odvoji žumanjke od bjelanjaka. Čokoladu otopi na pari, pa umiješaj krem sir. Makni smjesu s vatre i umješaj žumanjke. Izmiksaj čvrsti snijeg od bjelanjaka, pa postupno umješaj sir s čokoladom. Okrugli kalup obložen papirom za pečenje premaži uljem.
Vidi originalni članak

Izlij smjesu, nekoliko puta lagano lupi kalupom o radnu površinu, kako bi svi baloni zraka izašli iz smjese. U veći dublji lim ulij vrelu vodu i stavi u nju kalup s tortom. Peci oko 15 minuta, smanji temperaturu na 160 stupnjeva Celzijevih i peci još toliko. Isključi pećnicu i ostavi kolač još 15 minuta. Dobro ga ohladi prije posluživanja.

Donosimo ti recept za cheesecake od samo 240 kalorija Cheesecake od kojeg se nećeš udebljati

Isprbaj ukusni cheesecake koji je gotov za manje od jedne minute Cheesecake gotov za manje od minute Sastojci:

  • 4 jaja
  • 150 g tamne čokolade
  • 150 g krem sira

Napravi ukusne popečke od slanutka.

Posjeti missZDRAVA.hr