5 odličnih online treninga s poznatim fitness trenerima koji jamče rezultate

Broj oboljelih od koronavirusa povećava se, kako u Hrvatskoj tako i u susjednim nam državama, a nove mjere ugostiteljske i druge obrte zatvorile su na 30 dana. To nažalost uključuje i zatvaranje teretana, ali to ne znači da ti zbog toga moraš prestati sa svojim aktivnostima.
Vidi originalni članak

Vježbe kod kuće ili home workouts često su tražen pojam na Google tražilici ili na YouTubeu, a neke od njih postale su toliko popularne da su prešle brojke od 50 milijuna pregleda.

Insanity i T25 program zasigurno su poznati pojmovi za sve koji su barem jednom ili u više navrata pokušali pronaći odgovarajući program za sebe, koji bi mogli slijediti u okrilju svojega doma ili u prirodi, bez previše potrebnih dodataka i sprava. Uzevši u obzir 'more' informacija, Instagram objava i videa izdvojili smo neke osobe, za koje si vjerojatno već i čula, koji su u fitness svijetu izgradili svoje ime i brend te iza čijeg imena stoji rad te rezultati kao dokaz kvalitete.

fitness trener Branimir Vajda Trebaš li zbog koronavirusa odgoditi odlaske u teretanu?

Online Izazov Maria Mlinarića

"Vježbe u Izazovu prilagođene su svakome, a dinamika se može povećati ili smanjiti ovisno o formi vježbača", rekao je Mario te je naveo da svaki MM Trening na otvorenom privlači stotine sudionika iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Njegovi video treninzi  mogu se izvoditi u bilo kojem prostoru i za njih nisu potrebni nikakvi rekviziti. Na njegovom YouTube profilu možeš pronaći još 14 ovakvih videa, a ovih dana i na njegovom Facebook profilu moći ćeš pronaći besplatne treninge, planove prehrane, jelovnike, savjete koji će te motivirati da ne odustaneš od vježbanja u vrijeme kada teretane zatvaraju svoja vrata.

Joga za početnike s Adriene Mishler

Iza imena 'Yoga with Adriene' nalazi se Adriene Mishler. Glumica, spisateljica, međunarodna učiteljica joge i poduzetnica iz Austina (Teksas) koja svojim YouTube videima pokušava ljudima približiti jogu te na svojem kanalu ugošćuje mnoge ljude s kojima zatim prolazi kroz razne vježbe. Samo na YouTube kanalu ima više od 6 milijuna pretplatnika, a njena videa do sad su pregledana više od 525 milijuna puta. 

Desetominutni trening za cijelo tijelo s Jillian Michaels

Jillian Michaels jedna je od svjetski poznatih fitness stručnjaka, a za sebe kaže da je i životni trener, odnosno life coach. Navodi i kako je predana pomaganju ljudima da budu najbolje verzije samih sebe, a na svojem blogu, Instagramu i na svom YouTube kanalu daje savjete vezane uz prehranu, fitness, samopomoć. Slavna trenerica na svojim profilima tako redovno objavljuje svoje fotografije i daje genijalne savjete i trikove vezane uz zdravlje.

oblikujte tijelo 7 video vježbi za čvrst trbuh, noge i stražnjicu

Trening za ruke i trbušnjake s Kaylom Itsines 

Kreatorica BBG (Bikini Body Guide) programa i osobna trenerica od 2008. godine, Kayla Itsines svoje profile na društvenim mrežama koristi kako bi, kako sama navodi, ohrabrila milijune želja da poboljšaju svoje zdravlje i kondiciju. Njene vježbe namijenjene su tome da postaneš jača i samouvjerenija verzija sebe, a na YouTubeu možeš pronaći mnoštvo videa te vježbati zajedno s njom. Jedan od njih pogledaj i ovdje!

Trening donjeg dijela tijela s Jen Selter

Za kraj smo ostavili vlasnicu jedne od najpopularnijih stražnjica na svijetu. Ona je svoje putovanje u fitness svijetu započela još u srednjoj školi, a danas ju mnogi, osim po izgledu, fotografijama i vježbama, poznaju i zbog popularizacije hashtaga #belfie i po Seltering pozi. Vježbati s njom također možeš uz pomoć videa s YouTubea, a u nastavku pogledaj koje su to vježbe koje preporučuje kada je u pitanju donji dio tvojega tijela.

Posjeti missZDRAVA.hr