Saša i Robert u teretani

Pogledaj video i saznaj kako se naši novi kandidati Robert Tomić Zuber i Saša Magdić snalaze u teretani, zašto Saša nakon prvog treninga nije mogla staviti maskaru na oči i kako je Robert ostao bez sendviča
Vidi originalni članak

Robert i Saša su nakon niza godina sjedilačkog načina života, počeli s napornim treninzima u City Fitness& Spa Centru u Radničkoj 80.

Na prvom treningu u teretani su ih dočekali njihovi osobni fitness treneri Domagoj Jug-Dujaković i Tomislav Jurak koji su ih nakon kratkog obilaska teretane natjerali da ''zasukaju rukave'' i počnu s vježbanjem.

Početničke greške

Robertov trener Domagoj Jug-Dujaković otkrio je najveće greške koje početnici naprave u teretani. 'Najčešća greška je kad vježbači dođu u zadnji čas i počnu svaki dan dolaziti u teretanu, što dovodi do brzog zasićenja. Varijanta vježbanja od tri puta tjedno za početnika, rekreativca je dovoljna i sigurno će ostaviti rezultate'.

Što su rekli Saša i Robert nakon treninga?

'Nakon prvog treninga nisam se mogla pomaknuti, nisam mogla maskaru na oči staviti koliko me je sve bolilo od skelkova', ispričala je Saša.

'Ja sam mislio da ću s trenerom odraditi neke vježbe, pa ćemo onda napraviti pauzu i pojesti dva, tri sendviča i zajedno se vratiti natrag. Ali, tijekom treninga se ne smijem maknuti sa sprave', objašnjava Robert.

Saši je cilj smršaviti deset, a Robertu od pet do deset kilograma. Video priloge o Robertu i Saši možeš redovito pratiti na 24sata TV-u svakog utorka.

Posjeti missZDRAVA.hr