Odustala od naručivanja hrane, izgubila 70 kg i uštedjela značajnu svotu

shutterstock Hayley je često naručivala brzu hranu na koju je trošila i do 60 funti tjedno
Hayley Pattison trošila je 60 funti tjedno na brzu hranu, ali danas kuha zdrava domaća jela koja su drastično promijenila njezin stil života.
Vidi originalni članak

Haley (32) odlučila je da mora promijeniti svoje loše navike nakon što je zbog brze hrane dosegla više od 140 kilograma i shvatila da troši i do 60 funti tjedno na naručivanje hrane. Dnevno je unosila 3000 kalorija i nosila je veličinu XXL, a svoje nezdrave navike odlučila je promijeniti nakon što je rodila.

Odlučila se pridružiti grupi za mršavljenje i u prvih šest mjeseci izgubila je skoro 40 kilograma. Od tada su prošle dvije godine, a danas ima oko 75 kilograma manje i zbog kuhanja kod kuće uštedjela je 6000 funti. "Nisam htjela biti ta debela mama koja ne može trčati okolo za svojim djetetom", rekla je Hayley. Njezinu transformaciju možeš pogledati na stranici DailyMail.

Sada jede 1500 kalorija

Hayley bi za doručak pojela sendvič sa slaninom, za ručak sendvič s piletinom i slaninom te čips, roladu s kobasicama i konzervu Cole za ručak, a zatim bi za večeru naručila brzu hranu. "Kad sam bila trudna živjela sam od velikih pizza i kolačića", priznala je Hayley. Kada nije naručivala hranu ispekla bi smrznutu pizzu ili pojela čips. Iako se uvijek borila s kilogramima, stanje se pogoršalo kada je s 19 počela raditi u pizzeriji zbog čega je često jela pizze. 

Hayley danas jede 1500 kalorija dnevno, dakle upola manje nego prije. "Sada za doručak pojedem proteinsku pločicu uz kavu, sendvič s tunom ili tost sa sirom za ručak i jabuku, a zatim za večeru napravim neko jelo s tjesteninom". Kaže kako sada pazi na prehranu i da se nikada ne bi mogla vratiti starim navikama.

 

Sada ima puno više energije

Hayley kaže kako sada ima puno više energije, a za vježbu svakodnevno odlazi u šetnje. "U slobodne dane čak idem i na brzo hodanje i pređem oko 8 kilometara", dodala je. Nekoć je patila i od jakih migrena i glavobolja koje se više ne pojavljuju, a osim viših razina energije bolje spava noću i ne ostaje bez daha tijekom svojih šetnji. 

"Svi mi govore kako dobro izgledam, ali tek sam u studenom prošle godine primijetila da je zapravo teško jer se svakodnevno gledam u ogledalo i trebalo mi je vremena da dođem na ovu razinu", smatra Hayley. 

Osim što je izgubila više od 70 kilograma, Hayley je i s veličine XXL "pala" na veličinu M i sada odjeću može kupovati u poznatim trgovinama te je dodala: "Prije mi je bilo neugodno ići u kupovinu s prijateljima i sve bih kupovala na internetu".  

Prijatelju ju često pitaju kako je to uspjela te im je postala inspiracija da i sami promjene svoje loše navike, a često ju traže i savjete o prehrani. "Počela sam objavljivati svoja jela i recepte na svom Instagram računu i tu dobivam puno inspiracije za obroke", rekla je. 

Otvoreno progovorila o debljanju Influencerica poručila: "Nije neuspjeh udebljati se"

 

Posjeti missZDRAVA.hr