Karmelin trening za bolje raspoloženje

Kako se bliži kraj akcije "Mršavimo zajedno", Karmela je već zadovoljna rezultatima svojih napornih treninga: ima čvršće tijelo, bolju kondiciju i dobro se osjeća. Neumoljivi osobni trener pohvalio je Karmelinu volju i redovitost na treninzima, koje su dovele do gubitka kilograma, vode i potkožnog masnog tkiva
Vidi originalni članak

Kružni treninzi, na kojima se svakih nekoliko minuta izmjenjuju sprave za vježbanje kako bi se ravnomjerno aktivirale sve mišićne skupine, bili su osnova Karmelinog programa vježbanja u teretani.

Karmela je drastično poboljšala kondiciju

Njezin osobni trener Domagoj Jug Dujaković iz City Fitnessa & Spa, nakon dva mjeseca druženja s njom kaže kako zaslužuje veliku pohvalu za svoju volju i redovitost na treninzima, bez koje ne bi bilo ni rezultata:

"Iz tjedna u tjedan vidjeli su se lagani pomaci, došlo je do gubitka kilograma, gubitka vode i potkožnog masnog tkiva, a najveći napredak vidljiv je u njenoj aerobnoj kondiciji koja je drastično porasla od početka vježbanja. Sada sa lakoćom podnosi aerobne treninge koji su joj u prošlosti bili teški i naporni. Isto tako, problemi koje je imala s koljenom su popravljeni pa joj je puno lakše raditi vježbe za noge."

Pitali smo Domagoja vjeruje li da će Karmela i nakon završetka akcije "Mršavimo zajedno" nastaviti vježbati:

"Karmela je jaka osoba s jakom grižnjom savjesti ako ne stigne na trening ili preskoči neki obrok, i tu je ključ njenog uspjeha. Siguran da će nastaviti s treninzima i nakon završetka akcije, jer ona istinski uživa u tome i zna da tako radi nešto dobro za sebe."

'Veselim sa svakom treningu'

Karmela, kao i na početku, tvrdi kako ju svaki trening veseli:

"Jedino mi teško ide sve što je s rukama, jer mišići ruku bojkotiraju. Sve drugo mi je lako, jer je s veseljem."

Naporne treninge dobro podnosi i zahvaljujući TwinLabovom dodatku prehrani CarniFuel - tekućem L-carnitinu, kojeg uzima pola sata prije treninga za veću izdržljivost i potrošnju energije iz masnih stanica.

Za osvježenje tijekom i nakon treninga pije Rauchov Nativa zeleni čaj.

"Rezultati vježbanja se već vide. Tijelo je čvršće, a ja se osjećam bolje", rekla nam je Karmela i brzo nas pozdravila, jer je jurila na trening!

Posjeti missZDRAVA.hr