Affleck otkrio što JLo jede! Ono što je rekao iznenadilo je mnoge

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck
Ben Affleck, glumac i suprug pjevačice Jennifer Lopez u talk showu Drew, koji vodi glumica Drew Barrymore otkrio je neke tajne vezane za prehranu svoje supruge. Drew se iznenadila, a ne čudi zašto buduću da JLo godinama govori kako disciplinirano jede i vježba.
Vidi originalni članak

S toplijim vremenom, ljudi traže načine da postanu fit i da se osjećaju najbolje što mogu, a JLo je jedna od onih žena čije savjete o fitnessu i prehrani rado slušamo budući da izgleda odlično.

Drew je pitala Afflecka imaju li u svojoj kući ladicu za varanje sa nezdravim grickalicama. "Jennifer jede što god želi. Pizza, kolačići, sladoled, što god želi", otkrio je Ben. Drew  je ostala zbunjena i pitala Bena pa kako onda uspijeva izgledati tako dobro i je li dovoljno samo vježbanje. Ben je objasnio kad je vježbanje u pitanju da se Jennifer nema što prigovoriti i da je dosljedna, ali da postoji još jedna stvar. "Ona je najljepša žena na svijetu i izgleda spektakularno", rekao je Affleck.

 

Godine 2013. JLo otkrila je svoju prehranu bez šećera i soli, rekavši da izbjegavati alkohol, cigarete pa čak i kofein kako bi joj koža bila blistava. Tri godine kasnije, njezina trenerica Tracy Anderson, koja je od tada postala iznimno popularna, rekla je da se JLo "hranila vrlo čisto" s voćem, povrćem i puno proteina. Zatim je 2019. Jennifer "odradila" prilično kontroverzni desetodnevni izazov bez šećera i ugljikohidrata sa svojim bivšim suprugom Alexom Rodriguezom. Dakle, bez obzira na sadašnje prehrambene navike JLo,  sigurno nije tip žene "jede što poželi". No, jasno je da njezina kondicija također igra veliku ulogu - nije tajna da su JLo-ine rutine vježbanja intenzivne. Ben se, međutim, našalio da i on vježba, ali ne izgleda baš kao njegova žena. "Ona vježba. Mislim, i ja vježbam. Ali ne izgledam kao da imam 20 godina", rekao je Drew.

I istraživanja su pokazala povremeno uživanje u zabranjenoj hrani pomaže izdržati dijetu

Posjeti missZDRAVA.hr