4 načina pomoću kojih Rebel Wilson održava novu figuru

instagram Rebel Wilson je dosada izgubila više od 30 kilograma
Rebel Wilson je još 2020. godinu proglasila svojom godinom zdravlja te je odlučila smršaviti kako bi poboljšala svoje zdravlje. A sada otkriva kako održava liniju što se inače smatra najtežim dijelom mršavljenja.
Vidi originalni članak

Rebel Wilson je bila vrlo otvorena o svom mršavljenju i zdravstvenom putu. Od početka 2020. godine izgubila je više od 30 kilograma i dosegla svoju ciljanu težinu, a najviše je usredotočena na uravnotežen i zdravi život. Gubitkom kilograma odlučila je svoju novu liniju održavati tako da joj to bude prihvatljivo i da nema previše restrikcija.

Posvetila je više ljubavi prema sebi

Jedna od navika koja je najviše utjecala na Rebel i njezino zdravlje bila je usvajanje više ljubavi prema sebi. U intervjuu za People magazin, Rebel opisuje ovu promjenu u načinu razmišljanja i kako je to utjecalo na njezine prehrambene navike. "Mislim da sam emocionalno jela, a ponekad sam se i prejedala jer nisam sebe voljela dovoljno. Zdravlje se doista svodi na vlastitu vrijednost i samoljublje", rekla je. 

Vježba na različite načine

Jedna od stvari s kojima se mnogi ljudi bore kada je u pitanju upravljanje težinom je ulazak u rutinu vježbanja koja im se sviđa. Ako se prisiljavaš da budeš u formi na načine u kojima ne uživaš, brzo ćeš odustati od vježbanja. Rebel je na svom putu do zdravlja pronašla mnoštvo različitih načina za svakodnevno kretanje u kojima uživa. Voli redovito hodati, igrati tenis i HIIT vježbe. 

'moj glavni savjet je - hodaj' Rebel Wilson otkrila vježbe uz koje je izgubila 28 kg za godinu dana

Jede puno proteina

Ne samo da je Rebel počela jesti zdraviju hranu, već je također počela unositi puno proteina u svoju svakodnevnu prehranu. Rebel je za People magazin rekla kako je prije jela i do 3000 kalorija dnevno, ali su to uglavnom bili ugljikohidrati zbog čega je i nakon obroka osjećala glad. Zbog toga se usredotočila na dijetu bogatu proteinima, što je izazov jer ne jede puno mesa, ali voli pojesti ribu, lososa i pileća prsa.

Ne ograničava se

Rebel je za Women's Health otkrila kako ništa nije zabranjeno već se fokusira da joj obroci budu zdravi i nutritivno uravnoteženi. Iako voli pojesti hamburger i krumpiriće, sada ih jede u manjim količinama i osjeća se dobro. 

otkrila je i što sada vježba Rebel Wilson priča kako joj se život promijenio od kad je smršavila

Posjeti missZDRAVA.hr