"Hrana i tijelo: od neravnoteže do sklada" - predavanje o iscijeljenju

Dođi na predavanje!
Malo što može istovremeno donijeti toliko užitaka i muke kao odnos prema hrani. Ako prirodni izvor užitka i energije iz nekog razloga postane utjeha, obrana ili bijeg, stvari se kompliciraju.
Vidi originalni članak

U društvu koje slavi mršavost uz gurmanske gozbe nije lako pronaći osobnu formulu za zdrav i fleksibilan odnos prema hrani.

Tjelesno orijentirana terapeutkinja Renata Đurić održat će predavanje "Hrana i tijelo:od neravnoteže do sklada" u Centru BEA, Ribnjak 38, u subotu 22. listopada 11 sati. Na predavanju će podijeliti vlastito iskustvo poremećaja hranjenja od perioda gladovanja i prejedanja, preko suočavanja s vlastitim unutarnjim nezadovoljstvom do razvoja suosjećanja i blagosti prema sebi.

Kako osjećaj srama utječe na tvoje kilograme i vlastitu percepciju?

Naglasak predavanja bit će na konkretnim alatima koji ubrzavaju i olakšavaju proces iscijeljenja odnosa s hranom i tijelom te razvoju mreže podrške za trajno ozdravljenje. Organizatori napominju da će predavanje biti interaktivnog tipa tako da su sva praktična pitanja dobrodošla. Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu prijavu na info@centarbea.hr 

Renata Đurić, dipl. ing. elektrotehnike završila je četverogodišnji program osobnog i profesionalnog razvoja u Centru za integrativni razvoj u Zagrebu. Suosnivačica je Centra za poboljšanje kvalitete života "Svjesno življenje" koji je osnovan s ciljem pružanja podrške mladim i odraslim osobama u suočavanju s izazovima svakodnevnog života.

 

 

Posjeti missZDRAVA.hr