Podvrgni ga ovom testu i provjeri je li Onaj pravi

Guliver/Shutterstock
Kako bilo koja žena može biti sigurna da novi muškarac nikada neće obmanjivati ili varati – ili je ostaviti na cjedilu u nekoj opasnoj situaciji. Da se to ne bi dogodilo, muškarac mora biti odan, suosjećajan, pošten, nježan, lijepih manira, poslušan, vesele naravi, hrabar, moralan, s dobrim navikama osobne higijene, ambiciozan i uvijek spreman pružiti podršku.
Vidi originalni članak

Naravno, od koristi je ako zna kuhati i popravljati stvari. Dakle, je li tvoj muškarac oličenje svih ovih osobina? Zamoli ga da napravi ovaj test:

Ako u odnosu postoji neravnoteža moći to je veliki problem 12 stvari koje su gore od prevare i mogu ugroziti vezu ili brak

  • Ima li tvoj odabranik četiri ili više od gore navedenih osobina?
  • Napiši listu redovnih kućanskih obveza (najmanje pet) i zapisuj svaki put kada ih on obavi u razdoblju od pet mjeseci.
  • Zamoli ga da napravi bar dva od ovih zadataka: zamijeni žarulju, skuha kavu, zatvori ventil na sudoperu, kupi voće i povrće na tržnici.
  • Neka pripremi i posluži: dvije večere, jedan ručak i jedan doručak za sebe i još dvije osobe tijekom određenog vremenskog razdoblja.
  • Neka navede bar tri razloga zbog kojih misli da je važan za obitelj.

prekid veze Pouzdani znakovi da partner želi prekid veze ili braka

Možda možeš tolerirati njegove loše kuharske sposobnosti, ali svaki muškarac mora ispuniti bar tri uvjeta: biti vjeran, kulturan i empatičan. Ako je 'prošao' na prvom i petom zadatku, ostani s njim. A ovaj test smatraj zabavom, iako u njemu ima i istine.
Posjeti missZDRAVA.hr