Počinje period raka, evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak

shutterstock Današnji puni Mjesec naći će se u znaku Jarca i natjerat će te da pronađeš sredinu između onoga što je poznato i onoga što se nalazi izvan tvoje zone udobnosti
Sezona raka počinje 21. lipnja i završava 22. srpnja, a naglasak će biti na domu, obitelji i tvom unutarnjem stanju. Uz jarko sunce i sve veće temperature, dani na plaži i ljetna putovanja mogli bi biti u punom jeku, ali možda ćeš biti najsretnija provodeći kvalitetno vrijeme s ljudima do kojih ti je najviše stalo.
Vidi originalni članak

Nakon društvene i komunikativne sezone blizanaca, prelazimo u sentimentalnu i intuitivnu sezonu raka. Ovaj kardinalni znak usmjeren je na svoje osjećaje i povezivanje s najbližima pa ćeš ove sezone uživati u odmoru s voljenima. Mogla bi biti više emotivna i pokazati svoju nježniju stranu, a bit će prilika i za rast. Evo što sezona raka donosi za tvoj horoskopski znak. 

Ovan

Obično si spontana i uvijek spremna za nove avanture, no ova sezona je za opuštanje. Povodit ćeš puno vremena sama i nećeš se previše opterećivati poslom. Ostani kod kuće, prihvati svoju introvertnu stranu i opusti se. Zaslužuješ odmor! 

Bik

Ove sezone učiš kako izraziti svoje emocije. Ponekad teško upravljaš svojim emocijama, ali u ovom periodu lako ćeš se otvoriti drugima. Reci svojim prijateljima koliko ti znače ili svom partneru da ga više voliš i budi otvorena prema tuđim osjećajima.

Blizanci

Vrijeme je da se posvetiš svojim vrijednostima i odlučiš tko ili što ti najviše znači. Koja su tvoja uvjerenja i moralne vrijednosti koje 100 % možeš podržati? Sezona raka nije vrijeme za glupiranje već se moraš uozbiljiti.

Rak

Za vrijeme tvoje sezone, sve oči uprte su u tebe. Usredotoči se na veze, projekte ili poslove koje smatraš najvažnijima. Sve što započneš sada imat će potencijala trajati dugovječno.

astro kutak Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak

Lav

Osjećaš se malo razdražljivo pa je idealno vrijeme da se malo povučeš i posvetiš sebi. Suočit ćeš se sa dobrim i lošim snovima i sjećanjima iz prošlosti pa odvoji malo vremena kako bi razmislila o svemu i riješila potencijalne probleme. Trebaš krenuti od nule kako bi mogla živjeti punim plućima kada dođe tvoja sezona.

Djevica

Ovaj mjesec otkrit ćeš s kim se najbolje slažeš, a sklopit ćeš i nova prijateljstva i riješit ćeš se neprijatelja. Možda ti se čini kako tvoji prijatelji dolaze i odlaze, ali do kraja mjeseca tvoji odnosi s njima će napredovati.

Vaga

Ovaj mjesec osjećat ćeš pritisak na poslu. Bit ćeš usredotočena na užurbani posao i na svoje ciljeve u karijeri pa je važno da radiš na tome što više možeš. Tvoj trud možda će biti nagrađen povišicom ili čak promaknućem, ali i loš rad može dovesti do ozbiljnih posljedica.

Škorpion

Unatoč introvertnosti koju donosi sezona raka, ti ćeš imati potrebu za avanturom. Htjet ćeš proširiti svoje vidike i pogled na život, a to možeš učiniti tako da više slušaš, povežeš se s ljudima koji razmišljaju drugačije od tebe ili jednostavno pogledaš što više dokumentaraca. Koji god način odabereš, sigurno ćeš postati sveobuhvatnija osoba.

astro kutak Horoskopski znakovi: Što vole i žele u seksu

Strijelac

Ljudi često kažu da ste nepokolebljiv, neobavezujući znak, ali ovog mjeseca prkosiš stereotipima! Sezona raka temelji se na stvaranju dubokih, smislenih odnosa, a ti zaista utjelovljuješ te vibracije i svoje najvažnije odnose podižeš na novu razinu. To je vrlo emocionalno vrijeme, ali potencijal za istinsku intimnost je zagarantiran.

Jarac

Ove sezone naglasak će biti na suradnji i radu s drugima, bilo da se radi o najboljoj prijateljici, partneru ili poslovnom kolegi. Ako si slobodna i tražiš vezu, mogla bi imati sreće jer je sezona raka razdoblje u kojem većina traži ljubav.

Vodenjak

Moraš naučiti regulirati svoje emocije. Ako si pod stresom zbog posla, pogledaj stvari malo bolje. Budi praktična i usredotoči se na uklanjanje uzroka problema. Pokušaj postaviti zdravije navike kako bi se do kraja mjeseca osjećala što bolje. 

Ribe

Ova sezona aktivirat će tvoju romantičnu, zabavnu i seksualnu stranu pa prihvati sve što ti se nađe na putu. Naići ćeš na mnogo prilika da izraziš i dobiješ ljubav te da živiš punim plućima. Prepusti se i uživaj.

astro kutak Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka se uvijek zaljube u pogrešnu osobu

Posjeti missZDRAVA.hr