Horoskop za valentinovski tjedan za sve znakove

Guliver/Shutterstock Horoskop
Planetarni aspekti su takvi da će početkom tjedna poticati mnoge na preispitivanje vlastitih odnosa, što je dobro jer će ti se do Valentinova razbistriti pojedini problemi koje bi valjalo riješiti s partnerom. U svjetlu toga neki bi umjesto zaljubljenog gugutanja na Valentinovo mogli rješavati neke nedoumice u vezi.
Vidi originalni članak

Ovan

Nečiji stav mogao bi vas povrijediti. Taj netko bi se mogao dotaknuti određenih pitanja na koje ste osjetljivi. Zapitajte se jeste li preosjetljivi i što biste mogli učiniti da tu situaciju riješite. Razgovor bi mogao pomoći. Na Valentinovo bi se onim Ovnovima koji su zabrljali nešto u vezi mogla pružiti prilika za popravni ispit. Ovnovi koji su u potrazi za romansom, mogli bi se ustručavati u iznošenju svoje naklonosti prema drugoj osobi, ali zato bi led mogla probiti druga strana. Krajem tjedna dolaze bolji dani za vas pogotovo na području posla, a i duhovnosti. Naime mogli biste riješiti neke problem koje već dugo vučete za sobom.

Bik

Ovo je vaš tjedan, ne skrivajte svoje talente, pokažite svoje vještine i uživajte u mogućnosti da drugima date do znanja koliko ste sjajni. Ako ste se bojali izaći iz svoje zone komfora, krajem tjedna mogli biste se osjetiti spremnima i dobiti hrabrost da prevladate otpor prema promjenama. Valentinovo će za vas dragi Bikovi biti dan za romantiku i nove susrete. Krajem tjedna, iako ćete se osjećati spremnima za ostvarenje novih planova, zbog retrogradnog Merkura ne žurite s ničim. 

naglasak na obiteljskom životu Horoskop za veljaču za svih 12 znakova

Blizanci

Pred vama su nove prilike da riješite određena neslaganja s nekim ljudima. Bitno je da samima sebi dopustite pogled iz druge perspektive, odnosno da vidite stvari s tuđe točke gledišta. Blizanci još uvijek ste intenzivno usredotočeni na financije, poslove i svoja duhovna stremljenja. Bez obzira što želite riješiti, sada će to ići brže. Ako ne morate nemojte nikome ništa obećavati. Krajem tjedna ne žurite s donošenjem važnih odluka, a nemojte ni kupovati skupe stvari.

Rak

Možda ćete se trebati pomiriti s kolegom s posla, bez obzira na razloge zbog kojih ste došli u sukob, ako obje strane pokažu dobru volju sve se može riješiti. Iako još postoje neke napetosti u vašoj vezi, osjećat ćete se sve opuštenije i to će vam donijeti željeni mir. Dan zaljubljenih mogao bi biti intenzivan, a mjesec u Škorpionu u vašoj zoni romantike donijet će neke zanimljive aspekte. Rakovi samci mogli bi osjetiti snažnu privlačnost prema nekome, a oni zauzeti osjećat će se posebno u društvu partnera. Krajem tjedna mogli biste početi rješavati problem koji već dugo vučete za sobom.

Lav

Do nedjelje biste mogli biti jako raspoloženi za ljubavne avanture i aktivnosti zbog kojih ćete se osjećati nespokojno. Na kraju ovog tjedna fokus se preusmjerava na vaš stil života pa ćete htjeti započeti s provedbom nekih planova i projekata, što bi moglo opteretiti i vaše slobodno vrijeme. Ako ste u vezi na Valentinovo biste mogli jedno drugome dati neka obećanja. Samci bi mogli prepoznati ljubavnu iskru s nekim s posla. Krajem tjedna oprezno s donošenjem financijskih odluka.

Žena bik stoički podnosi bračne krize Horoskopski znakovi i njihov odnos prema ljubavi i braku

Djevica

Ako se trebate s nekim pomiriti početak tjedna je idealno vrijeme za to. To bi vam moglo pomoći ili da otpustite prošlost ili da nastavite odnos koji za vas ima određenu vrijednost. I dalje će vam biti naglašena područja romantike, kreativnog stvaranja i dokolice. Na polju ljubavnih odnosa mogli biste početi osjećati olakšanje. Samci bi krajem tjedna mogli dobiti dodatnu hrabrost da probiju led i pristupe osobi koja im se sviđa. Savjet, ne pretpostavljajte, budite sigurni.

Vaga

Planetarni aspekti ovaj tjedan naglašavaju vašu zonu slobodnog vremena i romantike, pa biste mogli poželjeti izaći i opustiti se kad god možete. Obavezno vodite računa o važnim stvarima na poslu jer bi vas usmjerenost na privatni život mogla omesti. Unatoč nekim napetostima ipak postoji osjećaj da je kriza možda prošla i da je život nešto lakši. Ako ste u napasti da potrošite previše za Valentinovo, suzdržite se jer ćete biti skloni donošenju impulzivnih odluka. U nerednih šest tjedana mogli biste doživjeti pozitivne pomake u obiteljskom životu. Budite oprezni na poslu jer postoji mogućnost zabune i nerazumijevanja.

Škorpion

Možda se osjećate kao da idete korak unatrag kada razmišljate o svojim planovima i ciljevima. Ali, ovaj tjedan imate priliku da se opustite i napunite energijom bar kad je privatni život u pitanju. Na području posla izražena je pojačana komunikacija. Možda ćete stare metode djelovanja zamijeniti novim i dinamičnijim. Ovo može biti uzbudljivo vrijeme u kojem aktivno traženje novih mogućnosti može donijeti nagrade. Izbjegavajte obvezivanje na bilo što važno jer bi se okolnosti mogle promijeniti u vrlo kratkom vremenu. S Mjesecom u vašem znaku na Valentinovo, mogli biste prema partneru usmjeriti svoje magnetske moći. Prilike za romantiku već su u zraku, ali neke poruke bi mogle biti i krivo protumačene.

Znaš li što si po kineskom horoskopu Kineski horoskop za svih 12 znakova za godinu Metalnog Štakora

Strijelac

Možda ste dobro raspoloženi i spremni ste se povezati s drugima koji su vam jako važni. Sa Suncem u vašem  području komunikacije, ovo je jako dobro vrijeme za istraživanje različitih poslovnih ideja. Ako ti je u posljednje vrijeme nedostajalo samopouzdanja na ljubavnom polju, razgovor s jednom mudrom osobom mogao bi te osnažiti. S pravim stavom Strijelci za vas bi opet mogao početi avanturistički period. Valentinovo ćete imati potrebu provesti u privatnosti bez potrebe da sebe i partnera izlažete radoznalim pogledima. Krajem tjedna povećana je mogućnost za nesporazume.

Jarac

Budite oprezni oko zaključivanja dogovora, ugovora i suradnji, prvo provjerite sve detalje. Mogli biste se uvući u nešto oko čega ćete se trebati potruditi više nego što se očekivali. Dobra sreća vas i dalje prati na području financija, pa biste trebali iskoristiti to vrijeme da riješite neka otvorena pitanja. Također biste mogli dobiti priliku da zaradite još novca. Zauzeti Jarci bi mogli imati vrckavo Valentinovo, a oni slobodni bi mogli shvatiti da prema jednoj osobi osjećaju nešto više od prijateljstva. Od nedjelje mogli biste osjećati višu razinu energije.

Vodenjak

Mogli biste dobiti poticaj da se zabavite odnosima koji vam puno znače. Drugi bi vas mogli optužiti da ste sebični, ali ovo je vaše vrijeme za uživanje pa se nemojte ispričavati. još uvijek ste dosta usredotočeni na privatni život, mogli biste osjetiti olakšanje oko nekog problema koji vas već dulje vrijeme muči. Ako imate neki problematičan odnos, ovo je idealan tjedan da to riješiti razgovorom. Čuvajte se impulzivnog trošenja, ako budete kupovali neke vrjednije stvari čuvajte račune.

buntovnici horoskopa Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe

Ribe

Trenutno ste u fazi kada vam treba vremena za razmišljanje i donošenje planova za godinu pred nama. Također biste mogli zaključiti neka otvorena pitanja koja vas koče već neko vrijeme. Polako izlazite iz teškog perioda na polju odnosa i osjećat ćete se da ste se riješili jednog tereta. Iako se osjećate spremnima da upoznajete nove ljude, organizirate susrete ili se uključite u neke projekte, ne pretjerujte jer trebate prostora za odmor. Moguće je da ćete se ponovno povezati s prijateljem ili društvom iz prošlosti.

 

Posjeti missZDRAVA.hr