Horoskop za sve znakove za srpanj

shutterstock Horoskop
Srpanj traži samokontrolu u razrješavanju velike napetosti, ali daje i energiju koju možeš iskoristiti za rješavanje problematičnih situacija. Venera i Mars donose sjajne ljubavne užitke i puno strastvene zabave.
Vidi originalni članak

Već početkom mjeseca Merkur izlazi iz retrogradne sjene, a mladi Mjesec u Raku nosi nove izazove. Također Venera s Marsom daje nove prilike za sve one koji su ih propustili. Krajem mjeseca Jupiter ponovo ulazi u Vodenjaka i donosi bistrinu uma i prihvaćanje onoga što je realnost.

Ljetni horoskop za sve znakove: Koga će osim sunca grijati i nova ljubav

Ovan

Merkur će biti u tvoj domaćoj sferi od 11. do 27., dajući vremena da se odmoriš i napuniš baterije. Ovo razdoblje može otkriti tišu stranu uobičajeno burnog znaka jer se tvoji prioriteti nakratko preusmjeravaju na osiguravanje komunikacije između članova obitelji i stvaranje osjećaja smirenosti u domu. U potrazi za mentalnim oporavkom, mogla bi se se vratiti u prošlost. Nostalgija i stari ožiljci mogli bi se ponovno pojaviti u jednakoj mjeri. Imaj na umu da je prošlost tu da bi je koristila kako želiš. To može značiti da je njeguješ, učiš iz nje ili je puštaš u zaborav. Tvoji uobičajeni načini i najosnovniji instinkti odnosno žeđ za natjecanjem i impulzivne želje osjećat će se novim i uzbudljivim. Idi za tim i traži ono što želiš. Uživajte u ovom mjesečnom razdoblju, dragi Ovnovi i slijedite sve strasti koje ste možda stavili na čekanje posljednjih mjeseci.

Bik

Mjesec započinje sa suncem u Raku. Ako si posljednjih nekoliko tjedana bila pod velikim stresom, nemoj se forsirati i prihvaćati svaki poziv na piće i druženje. Granice i znati reći "ne" i dalje mogu postojati. Osim toga od 21., točno ćeš znati kome ili čemu zaista želiš reći "da". Sezona Lava, koja započinje 22., Bikovima daje mogućnost da učine stvar koju najbolje rade: ostanu kod kuće i opusti se. Ovo jednomjesečno razdoblje, u kojem sunce boravi u Lavu i domaćem sektoru, prekrasno je vrijeme za preuređenje i ponovno povezivanje s voljenima koje već dugo nisi vidjela. No, pripazi na obiteljske drame i nemoj se uključivati u prepirke koje te se ne tiču.

astro kutak Što očekuje svih 12 astroloških znakova u razdoblju raka?

Blizanci

Mjesec započinje u znaku tvojih financija. Možda si pretjerala tijekom rođendanske sezone prošlog mjeseca i došlo je vrijeme da stegneš remen. Kakva god bila tvoja osobna situacija s gotovinom, drži pogled na horizontu s jasnim ciljem. Uz malo obzira i volje da postaneš iskrena u vezi sa svojim navikama trošenja, mogla bi naučiti bolje rukovati s novcem. Venera se 21. useljava u tvoju kućnu zonu, bacajući sjaj na obiteljske uspomene. Bi li to mogao biti znak za povezivanje s rođacima? Sezona Lava ispunit će mjesec raznim aktivnostima. Zato si daj oduška 23. i potraži promjenu krajolika. Obilazak nepoznatog mjesta ili čitanje nove knjige bit će lijepo iskustvo.

Rak

Uživaj u svojoj rođendanskoj sezoni jednako kao i bilo koji drugi horoskopski znak, Račice. Dolazak Sunca u tvoj znak, slično je životu pod nebeskim svjetlima. Što je dovoljno da budeš introvertna i željna povlačenja. Odvoji malo vremena ako želiš, ali ne dopusti da ti previše razmišljanja potkopa samopouzdanje. Umjesto toga, provedi tjedne sezone Raka ulažući u sebe i razmišljajući o svojim urođenim vještinama, snagama i vrijednosti. Kad sezona Lava započne 22., ta će se pitanja samopoštovanja preokrenuti u stvarnost. Je li štedni račun u pristojnom stanju? Pregledaj svoje troškove kako bi stala na kraj problemima na tom području. Nemoj se iznenaditi ako u svom životu otkriješ nekoga tko te iskorištava.

Osvetoljubljivi i sumnjičavi Suosjećajni rakovi znaju biti teške naravi, a ovo je 5 njihovih negativnih osobina

Lav

Sezona Raka uvijek te zatekne u prigušenom raspoloženju. Ali, budimo jasni: ovo nije slučaj ljetne tuge. Točnije, ono što osjećaš je trenutak preobrazbe. Mladi mjesec će te dodatno podržati u tome 9. srpnja. Osvrni se na posljednjih 12 mjeseci. Koristi ovu mjesečevu fazu da ozbiljno razmisliš o tome kako prošlost može definirati tvoju budućnost. Kad započne sezona Lava kasnije ovog mjeseca, moći ćeš krenuti naprijed s novim životnom energijom i ciljevima.Trenutak koji si čekala cijelu godinu doći će 22. kada se sunce useli u tvoj znak i započinje mjesečnu sezonu rođendana. Ovo je tvoje godišnje vrijeme za sjaj, Lavice. Ne dopustite da ti bilo što umanji samopouzdanje.

Djevica

Kao zemljani znak, poznato je da uvijek radije računaš na sigurnu stvar, nego da se upustiš u nešto nepoznato. Drugim riječima, zašto bi trošila vrijeme na poznanike kad već imaš svoj najuži krug prijatelja. Međutim, mladi Mjesec 9. tražit će da malo odstupiš od toga, barem na trenutak. Je li moguće da bi druženje s tim novim suradnikom moglo dovesti do novog prijateljstva ili vrijedne veze? Ovdje se ne radi o napuštanju ili proširivanju unutarnjeg kruga bliskih osoba, Djevice. Zapravo se radi o tome da vidiš što će se točno dogoditi ako pružiš priliku i novim ljudima. Radi ono zbog čega se osjećaš dobro i imaj vremena shvatiti što bi to moglo biti za tebe u ovom trenutku. Pun mjesec 23. pomoći će ti osvijetliti put.

Ljetni horoskop Ljetni horoskop za sve znakove: Koga će osim sunca grijati i nova ljubav

Vaga

Prošli mjesec donio je blagodati dobrih vibracija na područje karijere. Zapravo, ako si uspjela iskoristili bilo koju priliku u lipnju, ovo će biti mjesec koji će izuzetno dobro proći. Iznenadit ćeš se koliko daleko možeš napredovati u karijeri, jednostavno, tražeći ono što želiš. Govoriti svoje mišljenje na poslu, naravno, nije lako. Ali vjeruj svojim uvjerenjima. Naoružaj se informacijama i šarmom u jednakoj mjeri i bit ćeš na putu da osiguraš tu povišicu. Pun mjesec 23. bit će o ravnoteži. Dosadašnje razdoblje uglavnom je dominiralo profesionalnim životom i potrebama. Sad je i ljubavni život jednako važan, posebno, ako si sama. Mjesec ćeš završiti osjećajući se cjelovito i ujednačeno, baš kao što bi i vage trebale.

Škorpion

Ovaj mjesec pružit će priliku bez rizika da proširiš svoje vidike. Godišnji odmor bio bi idealna prilika za to. Prijeko ti je potreban odmor. Zauzvrat za slobodno vrijeme osjetit ćeš obnovljeni osjećaj energije kada je posao u pitanju. Ova promjena mogla bi doći iz tvoje nutrine, ali također je moguće da će se promjena odraziti i direktno na poslu te će tvoja svakodnevica biti puno ugodnija. Označi 23. na svom kalendaru sada i napravite planove jer će pun mjesec doseći vrhunac u zoni doma te večeri. Bilo da si štedjela za selidbu ili preuređivala svoje trenutno mjesto, vrhunac napora je na vidiku. Barem će noć 23. pružiti priliku da dišeš i zapravo se osjećaš sigurno živjeti, napredovati i biti ranjiva u prostoru u kojem si se pronašla u tom trenutku.

Strijelac

Kao znak koji voli držati stvari vezane uz srce laganima i na distanci, možda ćeš se iznenaditi kad ćeš 9. za vrijeme mladog Mjeseca biti spremna otvoriti se i ući dublje u srž nekih stvari. Ovo će možda biti izuzetno moćna večer za parove. Možda ćete otkriti novu stranu jedni u drugima ili postići plan o svojoj sljedećoj romantičnoj prekretnici. Međutim, to ne znači da intimnost platonske vrste ne dolazi u obzir. Ovaj je mladi Mjesec također prekrasno vrijeme za učvršćivanje prijateljskih veza. Dana 22., sunce se useli u Lava i pojačava tvoju želju za više slobode sljedećih mjesec dana. Nemaš odmora zbog posla? Ako netko može izvesti improvizirani bijeg, to si ti neustrašivi Strijelče. I nije važno ideš li daleko, u blizini svoje kuće ili planiraš avanturu intelektualne vrste. Ono što je zapravo važno je da izađeš izvan svoje rutine i izložiš se nečemu nepoznatom.

od 25. do 27. lipnja Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji vikend!

Jarac

Ljubav, požuda i dugotrajne veze dominiraju tvojim mislima ovog mjeseca. Raspoloženi ste za jedan-na-jedan susret sa svojim partnerom ili najboljim prijateljem, a grupna druženja sada su za tebe veoma iscrpljujuća. Samo u tihom okruženju osjećat ćeš se ugodno i slobodno govoriti i nadograđivati svoje odnose. A, kada se sunce preseli u Lava 22., nova razina intimnosti bit će od najveće važnosti. Da, ovo bi moglo biti nešto poput dijeljenja bankovnog računa, ključa stana ili vjenčanog lista. Pun mjesec 23. osvjetljava kuću novca i postavlja jednostavno pitanje: Što trebaš da bi se osjećala sigurno? Mnoštvo pratećih pitanja koja se pojave mogla bi ti predstavljati prepreku da se ne osjećaš financijski stabilno.

Vodenjak

Vrijeme je da se riješiš problema s bolovima, Vodenjače. Doslovno. Ako se svako jutro budiš ukočenog vrata ili se suočavaš s istom glavoboljom kad se dogodi stresna situacija na poslu, neka ovo bude znak da prestaneš odbacivati te nelagode kao nevažne. Ovog mjeseca zvijezde bi te voljele vidjeti kako vodiš značajnu brigu o sebi. To ima više veze s njegom tijela i pravilnom hidratacijom. Imaj na umu da briga i liječenje nisu isto. Koliko god bilo izazovno uzeti vremena za tjelovježbu ili zdrav ručak, tvoj život mogao bi se znatno poboljšati kao rezultat ovih malih, ali trajnih promjena. Pun mjesec 23. bit će u tvom vlastitom znaku, ističući sve što si spremna primiti. Pod opsežnim punim mjesecom bit će lakše uočiti podršku koju svakodnevno primaš i pružaš sebi.

Ribe

Sunce se provlači u znaku Raka od kraja lipnja i prožima te neodoljivim veseljem, Ribice. Kakav god specifični poriv imala, dolazi iz najčišćeg, najbitnijeg dijela tebe same. Ako se još nisi imala vremena prepustiti tome, ovo je tvoj znak da odvojiš vrijeme. Sunce će se 22. preseliti iz sektora zadovoljstva u wellness kuću. Uz posao, uzimanje slobodnog dana za sebe, jednako je važno. I sada je vrijeme da te zadatke postaviš kao prioritet: podesi svoju rutinu prije spavanja (ili je započni ako je nemaš) i riješi se stvari koje ničemu ne služe. Poput starih lijekova kojima je već istekao i rok trajanja. Iznenadit ćeš se koliko se slobodnije osjećaš kad se oslobodiš starih navika.

Posjeti missZDRAVA.hr