Horoskop za studeni za sve znakove

Unsplash
Studeni će biti idealno vrijeme za iskrenost i introspekciju. Osim toga, ovaj mjesec simbolizira rast i obnovu pa će mnogi morati odbaciti postojeća uvjerenja kako bi pronašli slobodu.
Vidi originalni članak

Mnogi će ovaj mjesec biti odlučni i fokusirani, pogotovo kada je u pitanju karijera. Snažna i asertivna energija potaknut će dugoročna planiranja i promjene u svim područjima života. Otvorenost i fleksibilnost prema tim promjenama osvijetlit će mnoge stvari i donijeti avanture u život, posebno prelaskom u sezonu strijelca. Evo što studeni donosi za horoskopske znakove. 

Ovan

Ovaj mjesec njegovat ćete svoje prepoznatljivo samopouzdanje, a neće vam nedostajati ni motivacije da svoje snove pretvorite u stvarnost. U fokusu će biti vaši odnosi s drugima pa budite više od povjerenja i otvoreni. Izrazite svoje želje i nemojte se bojati zauzeti za sebe. Možete očekivati stres s obitelji, putovanjima ili novcem pa pažljivo birajte svoje borbe.

Bik

Nemojte više odgađati stvari, već se suočite s njima. Možda ćete imati neke teške razgovore s drugima, ali prebrodit ćete to. Možete očekivati promjene u svom društvenom krugu jer ćete se konačno riješiti svojih lažnih prijatelja. Poznati ste po tome da znate biti svoj najveći kritičar, ali ovaj mjesec se pokušajte razvedriti i budite dobri prema sebi. Također budite svoji jer ćete jedino tako biti istinski sretni. 

Blizanci

Ako želite nastaviti vidjeti rast u svojim odnosima, recite svoje mišljenje, ali i naučite slušati. Fokusirajte se na svoje navike spavanja kako biste bili odmorni i produktivni. Vaš društveni život će također biti živ, ali ne zaboravite odvojiti vrijeme i za sebe jer će vam to dati samopouzdanja. 

Rak

Morate poštovati svoju istinu. Stres u društvenom aspektu bit će težak, posebno za nekoga poput vas tko ima koristi od sretnog obiteljskog života, a možda trenutno prolazite kroz neke promjene sa svojom grupom prijatelja. No, kada sagradite svoje stabilne temelje, život će postati puno lakši. Snalazit ćete se u teškim razgovorima, a prioritet će vam biti briga o sebi.

Otkrij koji je tvoj Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe

Lav

Ovaj mjesec izazov će vam biti da se držite svojih granica. Ali osjećat ćete se sretno u ljubavi i imat ćete priliku biti više tašti nego inače. Bitno je samo da se dobro brinete o sebi kako bi uspješno izdržali intenzitet sezone strijelca. Zabavljat ćete se i uživati u tračanju s prijateljima. 

Djevica

Ovo bi mogao biti izvrstan mjesec za vaš posao, financije ili kreativni projekt. No, morate se osloboditi ljutnje i držati se svojih granica kako biste se oslobodili negativne energije. Isto tako, pokušajte manje udovoljavati drugima.

Vaga

Počastite se nekim tretmanom ljepote ili wellness ritualom o kojem ste maštali. Bit ćete odvažni, a možda ćete promijeniti nešto vezano uz svoj izgleda što će izgledati fantastično. Možete očekivati puno ljubavi i ljepote oko sebe zato nemojte škrtariti u širenju istih.

astro kutak 4 najneodlučnija horoskopska znaka

Škorpion

Neće vam biti dosadno, a razina stresa mogla bi porasti ovaj mjesec. Prestanite previše analizirati i razmišljati o stvarima koje su se dogodile jer ćete tako samo postati tjeskobni. No, ako budete iskreni i izravni o tome kako želite provesti svoje vrijeme, trebali biste biti dobro. 

Strijelac

Zbog podrške prijatelja osjećat ćete se sjajno, čak i u stresnim situacijama koje bi se mogle pojaviti. Dobre vijesti čekaju vas i u vašem seksualnom životu, a imat ćete potrebu biti malo razuzdani. Sve što trebate učiniti jest otpustiti strah koji vas sputava.

Jarac

Vaša rutina će se promijeniti što može uzrokovati stres. Razmišljat ćete i o ogorčenosti koju osjećate prema voljenoj osobi, ali vrijeme je da to napokon pustite. Umjesto toga, uronite u umjetnost kako biste izrazili svoje osjećaje i izbacili ih iz glave. Mogli biste se osjećati tjeskobno, stoga ne zaboravite pronaći vremena za san i odmor.

astro kutak Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo?

Vodenjak

Ako možete priznati da ne znate sve, ovaj mjesec ćete doživjeti nešto za čim žudite već neko vrijeme. Iako ne volite često govoriti o svojim osjećajima, idealno je vrijeme da bliskoj osobi date do znanja kako se osjećate. Iskoristite ljubav koja vam se daje jer ju zaslužujete. Pokušajte se okupiti s prijateljima od povjerenja kako bi se riješili stresa.

Ribe

Biti hrabar znači biti svoj, a to je nešto na što se trebate fokusirati. Budite iskreni o svojim željama kako biste poboljšali svoj ljubavni, ali i društveni život. Prijatelji i sve voljene osobe pokazat će vam da ste poželjni, voljeni i vrlo dobri. No, svakako odvojite vremena za odmor jer bi studeni mogao biti buran.

Karizma koja zrači! Ovi horoskopski znakovi s godinama postaju sve ljepši

Posjeti missZDRAVA.hr