Horoskop za rujan za sve znakove

Freepik
Zgrabite svoje najbolje olovke i rokovnike, jer sezona Djevica je ovdje koja će sve horoskopske znakove baciti u novi ritam. Ovaj rujan posvećen je stvaranju rutina koje će vam pomoći da brže dođete do svojih ciljeva.
Vidi originalni članak

Glavna energija ovog mjeseca odnosi se na pronalaženje one slatke točke koja omogućuje povezivanje uma, tijela i duha, kao i za vrijeme za izvršavanje praktičnih zadatka potrebnih kako biste obavili posao koji želite. U zraku je inovativna energija koja bi vas mogla potaknuti da napravite neke promjene u svojim svakodnevnim navikama. Odlično je vrijeme za postavljanje novih ciljeva, organiziranje prostora i nadopunu vaših zaliha povrćem i vitaminima. Dakle, dodajte taj magnezij u svoju košaricu, pronađite pilates studio u svom susjedstvu i podijelite te ciljeve na manje zadatke na popisu obaveza.

OVAN

Ovan, vi ste prirodni vođa, a to će ovog rujna postati stvarno očito. Bilo da organizirate fitness izazov sa svojim prijateljima ili koordinirate neke zabavne jesenske izlete (branje jabuka, recimo), vaši voljeni će vam biti zahvalni. Razine vaše energije su visoke ovog mjeseca, a to možete zahvaliti sezoni Djevice. Nikada nije bilo bolje vrijeme za početak nove rutine. Ako ste čekali da počne vaša era pilatesa... smatrajte ovo znakom iz svemira da krenete ostvariti taj cilj. Samo pazite da uravnotežite svoj naporan raspored s razdobljima opuštanja. Možda spa dan nakon napornog dana u teretani?

Ako ste u potrazi za novom romantičnom vezom (ili pokušavate udahnuti novi život svojoj trenutnoj vezi), ovog mjeseca imate sreće. Venera, planet ljubavi, ovog rujna čuva romantičnu energiju. Stoga uživajte u svemu što vam ovaj mjesec nudi! Ali vodite računa o svojoj energiji - dok sjajite, ne dopustite drugima da vam zamute auru svojim projekcijama i problemima.

BIK

Ovo je transformacijski mjesec za vas, Bikove. Umirujuća energija ovog mjeseca pripremit će pozornicu za pametne i metodične poteze u vašoj karijeri i osobnom životu. Ali što je još važnije, otvorit će vam se i nove prilike. U konačnici, u ovom mjesecu će biti velikih pomaka na vašem životnom putu: ako vjerujete svojoj intuiciji, ona će vas odvesti u pravom smjeru. Vrlo su važni i društveni krugovi oko vas – postoji li netko u vašoj okolini koga ste previdjeli, a tko bi vam mogao pomoći u daljnjem razvoju ili prilikama za posao? Ovaj mjesec ćete shvatiti koga trebate imati u blizini.

Ako vam je ove jeseni na umu romantika, u ljubavnom životu morate biti praktični. Iako se možda ne čini kao najseksi stvar na svijetu, planiranje izlaska na kavu u blizini posla ili zajedničko obavljanje nekih obaveza može puno pomoći. Ovaj mjesec je sve o uklapanju u one romantične trenutke kada imate vremena.

Otkrij koji je tvoj Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe

BLIZANCI

Ovog rujna u središtu pozornosti je vaša karijera, Blizanci. Bit ćete preplavljeni novim idejama. Ako vam je ambicija i strast za poslom ovaj mjesec poljuljana, možete očekivati da ćete uskoro pronaći pravi put i fokus, bilo kroz novu priliku za posao ili obnovljeni interes za vašu trenutnu poziciju. Sada je vrijeme da budete agilni i da budete spremni za promjene kada stignu.

To vrijedi i za odmicanje od stvari za koje se čini da nisu u skladu s vašim ciljevima. Smatrajte rujan mjesecom u kojem možete konačno reći zbogom svim situacijama, odnosima ili radnim funkcijama koje vam više nisu potrebne. Ako tražite ljubav ili više romantike u svom životu, budite otvoreni za zabavne večernje sastanke ili, ako ste slobodni, možda za novo ljubavno iskustvo negdje sredinom mjeseca.

RAK

Rakovi, vrijeme je da budete odlučni! Ovaj mjesec ćete imati prijeko potrebno samopouzdanje da se konačno zauzmete za sebe - u svim odnosima, ali posebno na poslu. Moguće je da ste se osjećali frustrirano zbog svojih trenutnih zadataka ili nedostatka komunikacije na radnom mjestu. Nemojte dopustiti da se taj bijes nakupi, postavite granice i razgovarajte sa svojim kolegama o tome što želite i trebate. Na ovaj će način i vaši talenti zablistati!

Obratite pozornost na sve prilike koje vam se ukažu ovaj mjesec. Snažna energija ovog mjeseca usmjerena je na širenje vašeg uma. Ovo vrijeme možete iskoristiti za potragu za raznim tečajevima ili drugim stvarima koje potiču vašu želju za učenjem. Prihvatite ovaj poticaj iz svemira da razvijete svoje vještine. Vaš način razmišljanja orijentiran na akciju također se proteže na vaš ljubavni život ovog mjeseca. Ohrabreni ste i možete učiniti što god želite – bilo da to znači prijavljivanje na aplikacije za spojeve ili planiranje epskog noćnog izlaska za vas i dragu.

astro kutak 5 dominantnih osobina žena rođenih u znaku djevice

LAV

Ovaj mjesec vam je sve u novcu. Trenutačno ste prilično usredotočeni na financije i na to hoćete li biti pošteno nagrađeni. Znate da ste dobri u onome što radite, i da zaslužujete biti plaćeni za to! Ali prije nego što pošaljete oštre e-poruke u kojima zahtijevate povišicu, dobro sve istražite. Kad ste naoružani činjenicama, krenite u pregovore, ako je potrebno. Ovo se također odnosi na sve Lavove koji bi također mogli biti u potrazi za poslom – pobrinite se da unaprijed postavite pitanja o plaći i beneficijama kako biste mogli uskladiti svoju poziciju sa svojim financijskim ciljevima.

Mogli biste razmisliti o svim pogodnostima koje dobivate od svog trenutnog položaja, bilo da se radi o mogućnostima napredovanja u karijeri ili čak samo o vašem zdravstvenom osiguranju. Ove su stvari važne u oblikovanju vaše budućnosti. Ključno je da se osjećate da ste na mjestu gdje možete rasti.

DJEVICA

Sretan rođendan, Djevice! Proživljavate svoje najbolje trenutke ovog mjeseca i dopustite sebi da budete slavljeni. Uživajte u zabavama i kasno noćnom smijehu s prijateljima, ali pripazite da i vi budete uravnoteženi. Morat ćete se odmoriti, jer za vas je ovo naporan mjesec, astrološki gledano.

Neće vam nedostajati samopouzdanja i blistave energije, a komunikacija će vam biti lakša nego ikada. Ako ste čekali bilo kakvu e-poštu, odgovore na prijave za posao ili čak tekstualne poruke, vjerojatno će stići tijekom ovog vremena. Postoji mnogo prilika da budete viđeni i prepoznati, stoga igrajte na veliko, Djevica! Objavite svoju umjetnost na internetu, prijavite se za posao za koji možda inače ne biste imali hrabrosti, ili se odvažite i komunicirajte konačno s osobom koja vam se sviđa. Nikada ne znate kamo vas vaši hrabri postupci mogu odvesti.

astro kutak Horoskop za razdoblje djevice za svih 12 znakova

VAGA

Vaga, ovaj mjesec ste usredotočeni na svoje ciljeve poput laserske zrake i ako možete održati ovaj ritam, bit ćete uspješniji nego ikada. Nastavite križati stavke s tog popisa obaveza, čak i ako to znači preskočiti noćni izlazak. Osjećat ćete se opuštenije kada završite one dosadne stvari koje vam vise nad glavom. I, što je najbolje, tako ćete se moći baciti na one veće, kreativnije projekte u nadolazećim tjednima ili mjesecima. Vjerujte svojoj intuiciji i podijelite svoje ideje na poslu! Imate jedinstvenu perspektivu koja će koristiti i vašoj karijeri, ali i vama samima pa podijelite te misli koje ste zapisali u svojoj Notes aplikaciji.

Približava se i jesenski ekvinocij, trenutak kada se ljeto predaje jeseni, a također i sezona vaših rođendana. Ovo je vaše vrijeme da zablistate. Nadoknadite sve večernje izlaske koje ste propustili ranije u mjesecu slavljem sa svojim prijateljima i obitelji. I pripazite na svoj ljubavni život, Vaga. Venera, planet ljubavi, nalazi se u vašem znaku, zbog čega se osjećati posebno privlačno i romantično.

ŠKORPION

Ovaj se mjesec morate istaknuti. Uvijek ste šarmantni, ali ovog mjeseca proširit ćete te dobre vibracije i na sve ostalo – bilo da je to spoj, piće s prijateljima ili neki događaj na društvenim mrežama. Ako ste pozvani na bilo kakve poslovne večere koje bi vam mogle pomoći u napredovanju u karijeri, svakako se odazovite. Čak i slučajne veze mogu vas dovesti do velikih prilika u budućnosti. Ovaj bi se mjesec također mogla pojaviti prilika za dodatno obrazovanje. Ako razmišljate o nekom tečaju ili ako vaš posao nudi edukaciju vezanu uz dodatni profesionalni razvoj, samo naprijed, te će vještine vjerojatno dugoročno koristiti vama i vašoj karijeri.

Možda ćete se osjećati strastvenije i senzualnije nego inače. Bilo da ste slobodni ili u vezi, odvojite vrijeme za intimne spojeve. Venera, planet ljubavi, pojačat će vašu seksualnost i magnetizam, što je moćna kombinacija za jačanje novih ili postojećih veza ovog mjeseca.

astro kutak Ovi horoskopski znakovi jedva čekaju da završi godišnji i da se vrate na posao

STRIJELAC

Vi ovaj mjesec očekujte nagradu. Napredovali ste na poslu i to se vidi! Postavili ste svoje ciljeve visoko i svi to primjećuju, čak i taj vaš mrzovoljni šef. Nastavite s dobrim radom i pobrinite se da radite posao koji vas zadovoljava i to s ljudima s kojima se slažete. Ako sve svoje vrijeme i energiju ulažete u posao koji vam ne odgovara (bilo da je to zbog posla koji obavljate ili uredske kulture), smatrajte to znakom da svoje talente odnesete negdje drugdje .

U vašem životu postoji više od same karijere, a ovaj ćete mjesec vidjeti tu širu sliku, pogotovo ako razmišljate o velikoj životnoj promjeni. Nemojte previše razmišljati o budućnosti, kako ne biste propustili prilike koje vam se pružaju ovdje i sada. Izađite van i uživajte sa svojim prijateljima ovaj mjesec. Dobro vam je!

JARAC

Jeste li razmišljali o povratku u školu? Ako je tako, svemir vam poručuje da je vrijeme za knjige! Napravite praktične izbore dok razmišljate o proširenju svog znanja i vještina te uložite svoje vrijeme, novac i energiju u nešto što će vas oduševiti (i, nadamo se, donijeti više prihoda!). Energija povratka u školu ostat će s vama sve dok ne uronite u svoju sljedeću avanturu i osigurate si veću sigurnost na poslu te neke nove prilike.

Možda ćete ovoga mjeseca žudjeti za tim da budete u središtu pažnje i među svojim prijateljima i u romantičnim vezama. Pokažite se, bilo da to znači šarmirati sve na večeri, flertovati na spoju ili organizirati druženje s prijateljima. Dobro bi vam došla zabavna slobodna noć nakon tog silnog učenja, rasta i usavršavanja.

Ne boje se suza Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima?

VODENJAK

Vodenjaci , važno je držati se riječi. Kada kažete da ćete donijeti tekilu prijatelju na rođendansku zabavu ili poslati projekt do određenog roka, važno je to ispoštovati. Ako smatrate da previše obećavate, a premalo ispunjavate, preispitajte svoje obveze ovog mjeseca. Možete postići samo onoliko koliko je to moguće, a ako čuvate djecu prijateljici do dva ujutro, nemojte se onda dobrovoljno prijaviti da idete na jogu sa sestrom u šest ujutro. Morate se brinuti o sebi i svojim potrebama, umjesto da trčite okolo na društvene sastanke kao kokoš bez glave.

Slušajte svoju intuiciju i pronađite ravnotežu, ove jeseni za vas je ključno pronaći pravu kombinaciju rada i zabave!

RIBE

Pola puta je do vašeg rođendana. Smatrajte ovo savršenim trenutkom da razmislite o tome koliko je brzo proteklih šest mjeseci proletjelo i da procijenite svoj napredak, posebno u pogledu svoje karijere. Možete li više surađivati ​​na poslu? Želite li napraviti neke promjene? Zvijezde ukazuju na partnerstvo s vrijednim kolegom ili mentorom koji će vam pružiti podršku u drugoj polovici godine do vašeg rođendana.

Ovaj mjesec mogao bi vam se činiti kao poziv na buđenje. Osjećate pritisak da se stavite u pogon na svim frontama. Pokušajte se ipak ne opteretiti previše. Krenite polako, ali odlučno, korak po korak i sve ćete srediti - od financija do prehrane pa i do društvenog rasporeda.

astro kutak 5 najljubomornijih horoskopskih znakova

Posjeti missZDRAVA.hr