Horoskop za Blizance za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

shutterstock
Lipanj je mjesec u kojem će mnogo planeta biti retrogradno, stoga ćete se suočavati s nekim odgodama ili nejasnim situacijama. Nemojte u tom mjesecu sklapati ugovore ili započinjati ništa novo. Posvetite se planiranju, osmišljavanju, podmirite zaostale poslove.
Vidi originalni članak

Ljubav i odnosi

Vaš ljubavni život mogao bi proći kroz fazu transformacije. Ono što je dosad bilo, moglo bi prestati važiti. Kao da dolazite do točke u kojoj nema povratka unatrag i shvaćate kako je nužno donijeti odluku. Novac i odnos s partnerom bit će jako isprepleten, na način da ćete tu morati postići neki dogovor.

Ovo je i godina u kojoj biste mogli prekinuti odnos ili se pak upustiti u tajnu vezu. Samce će češće nego inače 'oblijetati' zauzeti udvarači, a na šarm jedne takve osobe mogli biste pasti od ljeta. Pred vama je vrlo intenzivna ljubavna godina i ako ste svjesni manjkavosti svog odnosa, vrijeme je da se prihvatite posla i zajedničkim snagama oporavite svoj brak ili vezu.

Ako u tome ne uspijete, lako je moguće da se pojavi treća osoba koja će dodatno uzdrmati temelje vašeg odnosa. Zato je jako važno da shvatite što i koga želite te da svoju energiju ulažete u ono što doživljavate kao vrijednost. Bijeg od stvarnosti i onoga što jest vas neće daleko dovesti.

Vrijeme za ljubav: Travanj vam donosi ljubav i pred vama je vrlo burno i nezaboravno proljeće. Od nove prilike do povratka u prošlost i susret s bivšom ljubavi – sve je moguće, a vi vodite igru i odlučujete. Srpanj također obećava mnogo uživanja i strasti. Očekuje vas vruće, možda i nezaboravno ljeto.

Pun Mjesec 10. 1. utjecat će na ljubavne odnose Horoskop za siječanj za svih 12 znakova

Posao i novac

Novac i imovina bit će neke od važnijih tema. No nije samo riječ o novcu kojeg zarađujete, već i o resursima drugih ljudi, dakle o nasljedstvu, imovini, novcu partnera ili članova obitelji. Mogli biste razmatrati dizanje kredita, a pitanje osiguranja, poreza, pa i alimentacije bit će pod utjecajem važnih promjena.

Čini se kao da nešto tražite ili očekujete od drugih – neku podršku, pomoć. Mnogi bi u tome mogli i uspjeti, osobito ako se u dogovoru s članovima obitelji upuste u neke veće financijske transakcije ili kupoprodaje. Proljeće će biti dosta aktivno po pitanju posla i ostvarenja poslovnih planova, no budite strpljivi jer se neće sve odvijati onim redoslijedom i tempom kako ste zamislili.

Tražite li tad dodatni posao ili novi izvor prihoda, usredotočite se na prilike koje će vam dolaziti tijekom srpnja i kolovoza – to će biti mjeseci u kojem biste mogli više zaraditi i profitirati od svojim talenata i znanja.

Vrijeme za posao: Cijeli svibanj bit će vrlo užurban i radno aktivan. Očekuje vas mnogo sastanaka, razgovora, možda i putovanja koji će povećati vaše šanse da ostvarite jedan važan poslovni cilj. Sredina kolovoza sjajna je za ostvarenje dobiti od povremenih i privremenih poslova.

pregled po mjesecima Veliki horoskop za 2020. za sve znakove

Zdravlje i forma

Vrijeme je za regeneraciju, otpuštanje svih onih štetnih navika i obrazaca ponašanja koji se negativno odražavaju na vašu fizičku i psihičku vitalnost i stabilnost. Godina je dobra i za odlazak na terapiju ili neku vrstu duhovne obnove, a što će vam pomoći da pronađete mir s nekim iskustvima iz prošlosti.

Ocjena godine: 4 Horoskop za Bikove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Posjeti missZDRAVA.hr