Horoskop: Pogledaj što zvijezde kažu o tvom znaku za mjesec ožujak

Guliver/Shutterstock
Vrijeme je za preoblikovanje perspektive. Retrogradni Merkur ulazi u Vodenjaka 4. ožujka i daje jasan pogled na to kako tvoja prošlost može utjecati na tvoju budućnost. Odvoji trenutak svojeg vremena za razmišljanje i po potrebi se zapitaj što možeš promijeniti na bolje?
Vidi originalni članak

U ožujku ćeš osjetiti svoju povezanost s kreativnošću i vrijeme je da zasjaš kao dijamant. Materijalna Venera će se 4. ožujka preseliti u znak Bika zbog čega ćeš malo više pažnje početi obraćati na ono što kupuješ. Vrijeme je da kvantitet zamijeni kvalitetom. Saznaj sve činjenice i dobro pogledaj opis proizvoda prije nego ga odlučiš staviti u svoju košaricu jer možda, samo možda, on ipak nije za tebe.

Sanjarenje je u modi Što donosi sezona Riba svakom od 12 znakova

Pun mjesec u Djevici očekuje nas 9. ožujka. Praktična Djevica tada će se suprotstaviti sanjivom Neptunu. Tvoj osjećaj sigurnosti tada će biti povezan s redom i jasnoćom, ali i s osjećajima. Možda ćeš imati potrebu organizirati sve u svojem životu što je trenutno kaotično i neorganizirano. Pokušaj biti tolerantnija i prihvati životne nesavršenosti. Životu je bolje vjerovati i pustiti ga da vodi svoj put. Ne mora sve biti prema tvojim očekivanjima.

Ovan

Mars, vaš vladajući planet, ovaj mjesec će vam pomoći da na profesionalnom planu ostvarite sve što želite. Ambicija vam prolazi kroz vene poput rastopljene lave. Ovaj ožujak donosi vam dodatnu snagu, hrabrost, otpornost i mudrost, a svoju „kartu uspjeha“ - koja otkriva da ćete uživati u velikom postignuću - nemojte potrošiti uzalud, ciljajte visoko. U sljedećim tjednima možete pomicati planine, pa odaberite prave.

Ključne riječi za ožujak: šef, moć, autoritet, nagrade, čast, VIP, promocije, posao, partnerstva

Bik

Bikovi, nemojte biti mrzovoljni. Zvijezde misle da pretjerujete i vrijeme je da očistite svoje misli, obveze i sredite svoj raspored. Preopterećeni ste i prezaposleni. Jasno izdvojite svoje prioritete i usredotočite se na ono što je važno i dišite lakše. Venera, vaš vladajući planet, uselit će se u vaš znak 4. ožujka. Ona će stvoriti dodatni sloj ljepote i dobrote oko sebe, čineći vas sretnijim.

Ključne riječi za ožujak: radost, ljubav, uspjeh, ispunjenje, ljepota, novac, harmonija, pozitivnost, karijera

portret znaka Ribe: Karakteristike, zdravlje, ljubav, posao

Blizanci

Čista ploča i novi početak upravo su ono što vam treba, Blizanci. Zvijezde smatraju da ste upali u rutinu i da će vam ona ubrzo dosaditi. 'Protresite' svoj život. Odaberite jednu stavku - projekt, hobi ili odnos koji vas inspirira i uložite 100 % u njega ili potražite novi put, promijenite rutinu ili potražite svjež krajolik. Venera će pobuditi i vašu želju za romantikom. Možda će vam se svidjeti netko za koga ste bili sigurni da nije vaš tip. 

Ključne riječi za ožujak: nesporazumi, nekretnine, život, anksioznost, tajna ljubav

Rak

Nevidljive snage oblikuju vaš put, Rakovi. Osjetite li ih? Zvijezde pokazuju da će se vaši snovi ostvariti, a ljubav donosi određen emocionalni 'nered'. No, vi i vaš partner spremi ste boriti se jedno za drugo i za svoju vezu. Jednom kada odlučite da želite biti zajedno - ništa vas neće zaustaviti. Nadalje, očekuje vas i novi početak karijere te veliki poduzetnički koraci. Lako je moguć i dobitak kapitala od investitora.

Ključne riječi za ožujak: jaka ljubav, par, partnerstvo, konflikt, promocija, nagrada, ambicija

Lav

Lavovi, ovog mjeseca Kupid vas je naciljao. Zvijezde smatraju da ćete svojeg partnera pronaći u jednom od vodenih znakova - Ribama, Raku ili Škorpionu, a ova romansa ima i velik potencijal. Upravo će ona ispuniti vaša strastvena očekivanja. Kada je riječ o karijeri Venera će vam pomoći u ostvarenju svih profesionalnih ponuda i mogućnosti koje će na vaš prag stizati ovoga mjeseca. 

Ključne riječi za ožujak: predanost, test odnosa, brak, ozbiljna ljubav, uspon u karijeri, napredovanje, novac, prilika

Žena bik stoički podnosi bračne krize Horoskopski znakovi i njihov odnos prema ljubavi i braku

Djevica

Djevice, nešto ili netko iz vaše prošlosti vratit će se u vaš život i uzburkati ga. Možda bivši partner ili partnerica ili bivši prijatelj? Netko tko je pronašao novi stav? Jedno je sigurno - nemojte paničariti. Samo nastaviti biti vi i pustite stvari okolo vas da se događaju, odvijaju svojim prirodnim putem. Nemojte pokušavati kontrolirati situaciju. Tko zna, na kraju bi to mogla ipak biti dobra stvar?

Ključne riječi za ožujak: emocije, zdravstveno pitanje, bolest, dobrobit, seksualnost, poželjnost

Vaga

Vage, u ožujku ćete dosegnuti vrhunac karijere i ostvarit ćete ozbiljan napredak, a u svemu tome pomoći će vam vaša veza prijatelja i poznanika te dobar način komunikacije. Dakle, vrijeme je da pokreneš svoj LinkedIn profil i povežeš se sa svim poznanicima. Vaš 'kućanski' život također je užurban u ožujku. Mars se nastavlja kretati kućnim i obiteljskim sektorom, uspostavljajući nekoliko veza s drugim planetima koji osiguravaju da ćeš sve poslove vezane uz kućanstvo sjajno obaviti i tvoj partner ili obitelj bit će iznimno ponosni na tebe.

Ključne riječi za ožujak: predanost, romantični strahovi, ozbiljna ljubav, srodna duše, obnova kuće, poslovi u domaćinstvu

Škorpion

Proljeće je često katalizator novih ideja i promjena smjera. Škorpionima će ono donijeti nov način razmišljanja o dugoročnom putu karijere. Konkretnije, možda će vas to nagnati na povratak obrazovanju kako biste dobili nove vještine i znanja. Nikada nije kasno za promjenu smjera. Slijedite svoju nit i istražite svoje mogućnosti. Dobra vijest je i da ćete u tome imati potporu svojega partnera ili partnerice. 

Ključne riječi za ožujak: dom, nekretnine, obiteljska odgovornost, popravci kuće, brak, ljubav, romantična harmonija

Znaš li što si po kineskom horoskopu Kineski horoskop za svih 12 znakova za godinu Metalnog Štakora

Strijelac

Ožujak je prekretnica za Vas, Strijelci. Događaj koji vas je povrijedio i u vama ostavlja osjećaj žaljenja, bijesa, krivnje ili srama zadržao se dovoljno dugo u vašoj podsvijesti i vrijeme je da krenete dalje. Osjetit ćete potrebnu snagu i odlučnost i konačno ćete se osloboditi spomenutih emocija. Vrijeme je za okretanje nove stranice i prestanak samooptuživanja.

Ključne riječi za ožujak: ljubav, plodnost, komunikacija, čast, nagrade, profesionalna promjena

Jarac

U ožujku vaši će vam prijatelji i obitelj pomoći da sakupite potrebno samopouzdanje i da donesete veliku odluku. Nemojte više odugovlačiti, vrijeme je da donesete izbor i nastavite s njim. Nema straha, spremni ste krenuti dalje i baviti se nečim novim. Oslonite se na svoje najdraže za podršku, ali nemojte odlagati ovaj vitalni korak. Vrijeme je..

Ključne riječi za ožujak: moć, akcija, ambicija, inicijativa, asertivnost

Vodenjak

Ponekad je važno osvrnuti se i pogledati što vas je sve to do sada razočaralo kako biste mogli uvidjeti ljepotu drugih stvari. Važno je iz tih trenutaka spoznati i životne poruke. Ovaj mjesec za vas će biti uzbudljiv, kaotičan i sanjarit ćete o mirnijim danima, a 21. ožujka Saturn će ući u vaš znak, a taj monumentalni nebeski događaj nije se dogodio gotovo 29. godina i upravo on će vam donijeti promjenu u životu i on će vas naučiti osobnoj odgovornosti. Opustite se i uživajte u vožnji!

Ključne riječi za ožujak: zrelost, inovativne ideje, udobnost, obitelj, dom

Riba

Nešto veliko ovog mjeseca dogodit će se u životima Riba. Zaslužili ste to. Radili ste za to. Posljednji korak jest da imati povjerenja sami u sebe i da posegnete za nagradama. Stavite sebe u središte pozornosti i pokažite svima za što ste sposobni. Na horizontu se nalazi nešto veliko, kreativno, pomalo egzotično i duhovno. Upravo to će vam pomoći da pokažete svijetu svu svoju čaroliju.

Ključne riječi za ožujak: humanitarni rad, filantropija, vodstvo grupe, novac

Ocjena godine: 4 Horoskop za Ribe za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Izvor: tarot.com, astrology.com, rafinery.com

Posjeti missZDRAVA.hr