5 stvari koje možeš učiniti kako bi zadržala iskru u svojoj vezi

shutterstock Za uspješnu vezu potrebno je dvoje
Prije ili kasnije, svaka veza malo stagnira, a iskra iz ranih romantičnih dana počinje nestajati.
Vidi originalni članak

Normalno je  da se odnos između tebe i tvog partnera promijeni. Ponekad na vaš odnos mogu utjecati neki vanjski faktori poput stresa na poslu, osjećaš da više ne možeš zadovoljiti svog partnera ili si možda naviknula na ugodni osjećaj koji ti tvoja veza pruža. Bez obzira koji je razlog, donosimo ti pet stvari koje možeš napraviti kako bi ponovno rasplamsala iskru u svojoj vezi.

Budi prisutna

Svakodnevna užurbanost može te umoriti i utjecati na tvoje odnose. Čak i ako viđaš svog partnera svake večeri, možda mu nećeš posvetiti dovoljno pažnje nakon što dođeš s posla. Zbog toga bi se vas dvoje mogli početi udaljavati jedno od drugog, ako oboje ne napravite neke promjene. Međutim, ključ svake veze je komunikacija, stoga budi prisutna kada si s partnerom. Obrati pažnju na male potrebe i želje koje spominje. Tvoj partner će ti biti zahvalan što si ga se sjetila. 

Partnerski odnosi Ovo su znakovi zdrave veze s dobrim izgledima da dugo potraje

Iznenadi ga

Nemoj se bojati iznenaditi svog partnera na način koji pokazuje da ti je stalo. Iznenađenje će mu definitivno uljepšati dan i moglo bi vas dvoje zbližiti. Na primjer, ako spomene omiljenu hranu koju nije jeo već godinama, zašto mu je ne bi skuhala? Ili ako voli određenu frizuru ili haljinu na tebi, odjeni je sljedeći put kad izađete. Detalji su važni.

Impresioniraj ga odjećom

Nakon što si neko vrijeme u vezi, postaje ti toliko ugodno s partnerom da se ne trudiš dotjerati se. Ali, ako se možeš dotjerati za sve ostalo, možeš se dotjerati i za svog partnera! Zapravo, istraživači su primijetili da se partneri osjećaju pozitivnije u svojoj vezi kada se njihove djevojke trude izgledati privlačno. Stoga odi na frizuru i obuci omiljenu pripijenu haljinu ili seksi donje rublje. Tvoj će partner svakako primijetiti!

pitanja koja si trebaš postaviti 3 koraka za vraćanje seksualne želje u dugim vezama i brakovima

Ostavi upaljena svjetla

Ako želiš ponovno zadobiti partnerovu pažnju u spavaćoj sobi, sve što trebaš učiniti je ostaviti upaljena svjetla kako bi mogao potaknuti svoju maštu. Obuci svoje najseksi donje rublje i sigurno ćeš pobuditi njegovo zanimanje. Također, nemoj se bojati isprobati nove poteze u spavaćoj sobi kako bi začinila svoju vezu.

Idite na spojeve

Zajedničko planiranje izvrstan je način da osigurate da vaša veza ostane jaka i da vaša veza traje. Upravo zato je važno da ponovno idete na spojeve. Kada si izlazila sa svojim partnerom, flertala si s njim, što je vezu činilo zanimljivijom. Dakle, još jednom istakni svoje vještine flertanja. Ako se potrudiš flertati kao na početku vaše veze, osigurat ćeš da i on osjetiti isto uzbuđenje. Spojevi vam također daju priliku da razgovarate međusobno. Izražavanje osjećaja pomoć će ti da bolje razumiješ svog partnera. Samo zato što ste neko vrijeme u vezi ne znači da će vaša ljubav uvijek teći glatko. Ipak, moguće je održati vaš odnos svježim i zanimljivim, stoga počnite raditi na održavanju iskre kad god je to moguće.

test otkriva jeste li on pravi za tebe Je li tvoja veza zdrava ili je vrijeme za prekid, ovaj test može pomoći

Posjeti missZDRAVA.hr