5 parova zodijaka koji su najgori neprijatelji

shutterstock
Iako je ideja da se svi slažu lijepa u teoriji, stvari jednostavno ne funkcioniraju tako lako u stvarnom svijetu. Ljudi u stvarnom svijetu mogu voljeti, mrziti, prezirati pa čak imati i smrtne neprijatelje.
Vidi originalni članak

Svoje prave osjećaje prema nekome možeš otkriti djelima ili riječima, ali i svojom osobnošću. Tvoja osobnost je velikim dijelom određena horoskopskim znakom pod kojim si rođena. Ovisno o specifičnim crtama osobnosti znaka, na koje utječe njihov datum rođenja, kao i njihov element, astrološki modalitet i druga obilježja u njihovoj natalnoj karti, postoje i drugi znakovi zbog kojih se neće s nekim slagati.

Na primjer, znakovi kao što su rak i ribe, blizanci i škorpioni, vaga i djevica, te strijelac i jarac se ne slažu, ali nisu nužno smrtni neprijatelji. Osim toga, postoje određeni znakovi koji se mogu boriti, poput škorpiona, lava i bika, a to im može otežati stvaranje prijateljstava ili odnosa s drugima.

Dodatni razlozi zbog kojih se znakovi možda ne slažu jedni s drugima mogu biti zbog njihove ljutnje ili razine opasnosti. Za škorpiona se kaže da je jedan od horoskopskih znakova koji će se jako naljutiti i drži zamjerke, zbog čega često nije otvoren za nova poznanstva. A što se tiče ovna, oni su posebno opasni kada stvari ne idu kako treba. U nastavku pročitaj koji se horoskopski znakovi nikako ne slažu. 

Ljubavna kompatibilnost Zodijak ljubavi i tablica kompatibilnosti

Blizanci i blizanci

Ako se netko istinski ne podnosi, onda su to dva blizanca. Blizanac je znak poznato po tome da ima dvije osobnosti i često hoda po tankoj granici između ludila i razuma. Kada se nađu dva blizanca postoje dvije mogućnosti, ili su najbolji prijatelji ikad ili su doživotni neprijatelji. Ne postoji treća opcija kada su u pitanju dva blizanca.

Škorpion i vodenjak

Škorpion nema mnogo prijatelja jer je tajanstven i najviše mu odgovara mali krug prijatelja. No, ako postoji znak koji jednostavno ne može podnijeti i ima osjećaj da će izluditi kada je u njegovoj blizini, onda je to vodenjak. Problem je u tome što je vodenjak vrlo opušten, otvoren i hirovit da time izluđuje škorpiona. Škorpionov bijes prema vodenjaku toliko je očit da je to jedini znak koji ni vodenjak zapravo ne može podnijeti, zbog čega su nemogući spoj

Neobična, a funkcionalna prijateljstva 10 najneobičnijih prijateljstva Zodijaka koja zapravo funkcioniraju

Vaga i ovan

Iako Vage možda nemaju baš slobodan duh kao vodenjak, obično imaju glavu u oblacima bez ikakvih briga. U njihovom svijetu sve je lijepo i ključna je ravnoteža. Dok ovo funkcionira s ostalim znakovima, vaga će se sukobiti s ovnom. Radi se o sukobu osobnosti. Poletna vaga koja želi održati mir protiv tvrdoglavog ovna koji je uvijek u pravu praktički je rat svjetske razine. Ali iako su većinom smrtni neprijatelji, oni se međusobno poštuju jer se razumiju na način na koji ih ponekad drugi znakovi ne razumiju.

Lav i bik

Iako bi Lav i Bik mogli biti odličan par jer se suprotnosti privlače, za njih dvoje teško je sklopiti prijateljstvo. Lavova potreba da bude lojalan u suprotnosti je s potrebom bika da učini sve što mora kako bi dobio ono što želi. Također se hrabrost lava i tvrdoglavost bika baš i ne miješaju. Previše su slični, ali ipak razdvojeni.

Rak i ribe

I rak i ribe su vrlo osjetljivi znakovi. Oboje su toliko osjetljiv da bi se mogli kategorizirati kao preosjetljiv i zbog toga nekako ima smisla da budu prijatelji, zar ne? To ipak nije slučaj. Unatoč činjenici da su njih dvoje jednaki u svojoj osjetljivosti, razlikuju se po načinu na koji pokazuju svoje osjećaje. Dok je rak zadovoljan time da svoje osjećaje zadrži za sebe i u sebi, ribe sve to puštaju van i ne srame se da svi znaju što osjećaju. 

astro kutak Razlozi zbog kojih horoskopski znakovi ne uspijevaju ostvariti veze

Posjeti missZDRAVA.hr