Katherine Heigl pokazala svoju tjelesnu transformaciju nakon poroda

Guliver/Shutterstock
Provjeri što je objavila poznata glumica Katherine Heigl na svome Instagramu i kako je uspjela vratiti tijelo u fit stanje nakon poroda.
Vidi originalni članak

Ženama, pogotovo poznatim, često se nameće obveza da se nakon poroda moraju vratiti što prije u 'top formu'. No, Katherine Heigl je pokazala kako nema potrebe za žurbom, prenosi portal Woman's Health. 

U najnovijim objavama na svom Instagram profilu, Heigl je pokazala kroz tri slike kako je napredovala po pitanju oblikovanja svoga tijela nakon što je dobila sinčića Joshuu Jr. 

Prva je snimljena mjesec dana nakon poroda, druga skoro godinu dana nakon, a treća nedavno, oko 14 mjeseci nakon poroda

Na zadnjoj se slici pogotovo može primijetiti koliko je mišićne mase dobila kroz trening. 

ispovijest "Požalila sam zbog operacije pomoću koje sam izgubila višak kilograma"

mršavljenje bez gubitka kila "Učvrstila sam cijelo tijelo, a pritom nisam izgubila ni kilogram"!

"Prošlo je skoro 14 mjeseci otkada je Joshua rođen i toliko mi je otprilike trebalo da vratim natrag u formu", napisala je ispod objave.

Dodala je i kako ju uskoro očekuje odmor uz plažu, novi film kojeg počinje snimati u travnju te kako ju je to motiviralo 'isklesati' tijelo i trbušnjake. 

Najviše je zahvalna programima za trening kod kuće popularne fitness blogerice Kayle Itsines. Napredak koji je primijetila u 5 tjedana motivirao ju je nastaviti dalje se jačati, a nove mišiće koje je gradila kroz godinu dana zahvaljuje samoj sebi, ne nekom vanjskom utjecaju poput posla ili društva. 

Vježbaj i ti uz 3-minutni trening za trbuh u koji se kune poznata blogerica Kayla Itsines.

Posjeti missZDRAVA.hr