Proljetna torta s jagodama i Nutellom

Thinkstock
Recept za proljetnu torta s Nutellom i jagodama osmislila je Mateja Krvarić koja za sebe kaže kako je zaljubljenica u slatko i putovanja. Voli kreativnost u kuhinji, nove okuse i izlazak iz zone sigurnosti. "Nisam nikada ispekla isti kolač dva puta, uvijek volim nešto promijeniti, dodati ili oduzeti", kaže Mateja.
Vidi originalni članak

 Sastojci za biskvit (za kalup 20 - 22cm):

  • 220 g maslaca (sobne temperature)
  • 160 g mljevenih badema
  • 250 g oštrog brašna
  • 180 g smeđeg šećera
  • 4 mala jaja
  • 1 prašak za pecivo
  • 1 šalica jogurta
  • Burbon vanilija (ili pola mahune vanilije, pasta od vanilije)

Ostatak recepta pročitaj na portalu Gastro.hr.

Posjeti missZDRAVA.hr