Testiraj Mestemacher kruh i budi fit!

Prijavi se i testiraj ukusan i zdrav proteinski kruh s mrkvom, kruh veggie i raženi kruh s bademom. Ako tražiš kruh u kojem možeš uživati bez grižnje savjesti u bilo koje doba dana zdravi kruhovi Mestemacher pravi su izbor za tebe, bilo da si na dijeti ili samo želiš živjeti zdravo. Biramo 15 čitatelja koji će dobiti po dva paketa Mestemacher kruha i napisati recenziju
Vidi originalni članak

Pravila nagradnog natječaja 'Testiraj Mestemacher kruh' pročitaj ovdje. Ako te izaberemo, nakon što ti proizvod stigne na kućnu adresu, na e-mail adresu primit ćeš obrazac s upitnikom koji ćeš nam nakon testiranja i ispunjavanja poslati do 8. travnja, a mi ćemo tvoju recenziju objaviti na portalu.

Klikni i ispuni obrazac!

Provjerena njemačka kvaliteta Mestemacher

Proteinski kruh savršen je i u novoj tost verziji, s mrkvom ili s orasima. Ukoliko tražiš kruh koji možeš konzumirati bez grižnje savjesti u bilo koje doba dana novi proizvodi u liniji zdravog kruha idealni su za tebe. Bogati bjelančevinama i smanjenog sadržaja ugljikohidrata savršen su izbor za dnevni, ali i kasnovečernji obrok. Na tebi je koji želiš prvi isprobati: Proteinski kruh s orasima finog je, orašastog okusa i pune teksture dok je Proteinski kruh s mrkvom lagane, ali zasitne teksture s blagom notom okusa mrkve. Odlični su za sve vrste namaza, sendviča ili kao prilog glavnom jelu. Savršeno prilagođen za tostiranje Proteinski tost oduševiti će te svojim okusom. Uz nadjev po želji i ukusu tako je lako spremiti jednostavan i zdrav obrok!

Maher među kruhom!

Integralni raženi kruh za najfinije obroke od sada i u novim varijantama. Uživaj u novom Veggie kruhu lagane teksture i probavljivosti. Odličan je kao prilog glavnom jelu, uz sve vrste namaza, za pripremu sendviča ili kanapea. Veggie kruh sadrži zobene pahuljice, pahuljice pira, sjemenke suncokreta i lana i bogata biljna vlakna. Prikladan je i za veganski način prehrane. Teško se odlučiti između novog müsli kruha koji sadrži čak 24% muslija i raženog kruha s bademima! Müsli kruh svojim nutritivnim profilom doprinijeti će osiguranju potrebne energije za aktivan početak dana. Bogat vlaknima doprinosi duljem osjećaju sitosti i redovitoj probavi. Sjemenke lana i suncokreta bogati su izvor nezasićenih masnih kiselina.

Raženi kruh s bademima punog je okusa za savršenstvo tvojeg doručka ili večere. Lagano prženi bademi daju ovom kruhu prepoznatljiv okus. Odličan je u kombinaciji uz sve vrste namaza, narezaka ili kao prilog glavnom jelu. Mestemacher kruh ne sadrži konzervanse.

Ako želiš testirati Mestemacher kruh, prijavi se u obrascu na linku na kraju članka.. Dobitnike poklon paketa objavit ćemo na portalu 30.ožujka.

Klikni i ispuni obrazac

Posjeti missZDRAVA.hr