Trbušnjaci plus čučnjevi za super trbuh

Vježbe za trbušne mišiće jednostavno ne troše niti približno toliko kalorija koliko je potrebno potrošiti da bi istopila masnoće s trbuha. Stoga, ako želiš definirane trbušne mišiće, u dnevnu rutinu svakako trebaš uključiti i čučnjeve. Čučnjevi će ti pomoći da istopiš masne naslage, a vježbama za trbušne mišiće uspjet ćeš ih definirati.
Vidi originalni članak

Twist u sjedećem položaju

Vježba za bočne i prednje trbušne mišiće. S bučicom od dva kilograma sjedni na pod, koljena su savijena, a pete su na podu. Tijelo nagni unatrag pod kutem od 45 stupnjeva, ruke ispruži ispred sebe pod istim kutem. Tijelo rotiraj u lijevu stranu, a s ispruženim rukama bučicu spusti uz lijevi bok. Vrati se u početni položaj i isto ponovi na desnoj strani. Napravi osam do deset ponavljanja.

Pauk plank

Vježba za bočne, prednje i kose trbušne i leđne mišiće. Spusti se na pod u plank položaj, održavajući ravnotežu na dlanovima i vrhovima nožnih prstiju. Bokove drži ravno, a desno koljeno savijaj sa strane, prema desnom tricepsu. Vrati se u početni položaj, pa ponovi isto s drugom stranom. Napravi dva seta od 10 do 12 ponavljanja.

Pružanje obje noge

Vježba za bočne, prednje i kose trbušne mišiće. Lezi na pod s rukama ispruženima uz tijelo. Podigni glavu i ramena, ruke ispruži iznad glave tako da ti bicepsi dodiruju uši, a noge neka budu pod kutem od 45 stupnjeva. Gornji dio tijela svo vrijeme drži podignutim, koljena savijaj prema prsima, pa opisujući krug dlanovima, dodirni vanjsku stranu koljena. Ispruži noge, a ruke vrati iznad glave u početni položaj. Odradi dva seta od 10 do 12 ponavljanja.

Dijeta koja topi masne naslage s trbuha.

Posjeti missZDRAVA.hr