Martina je održala obećanje - gunđa na treninzima i ne voli kardio vježbe

Tomislav Miletic/PIXSELL Dobitnica programa mršavljena, Martina Pendl i privatni trener Mario Vičević iz teretane OrlandoFit
Martina Pendl jedna je od dobitnica programa mršavljenja u sklopu projekta Let's Get Fit! čiji napredak budno pratimo i veselimo se svakom njenom uspjehu na putu ka zacrtanom cilju
Vidi originalni članak

Kada smo Martinu u prethodnom intervjuu pitali koji je njen cilj zbog kojeg se prijavila u projekt Let's Get Fit!, priznala je kako se želi naučiti zdravo hraniti, steći naviku vježbanja i skinuti 15-ak kilograma viška. Također je tada mislila da će joj najteže od svega pasti pripremanje obroka što nerijetko oduzme dosta vremena, no ispostavilo se da joj najteže pada vježbanje.

Istina, u samom je startu rekla da se vježbanju ne raduje pretjerano, posebno ne ''marincima'', no da čvrsto vjeruje da joj motivacije neće ponestati i da je sada pravo vrijeme da se dovede u formu i zategne bedra i stražnjicu.

Već na dolasku u teretanu OrlandoFit Fitness Kaptol primijetili smo da je Martina energična i odlično raspoložena, a ona nam je priznala da je zadovoljna dosadašnjim rezultatima, baš kao i njen trener. Čini se kako je Martina ustrajna u tome da svoje tijelo dovede u top formu do ljeta. 

Na treninge dolazi na vrijeme, a motivacije joj ne manjka, no nismo zaboravili što nam je na početku programa mršavljenja priznala kada je vježbanje u pitanju - ''sigurno ću prigovarati i gunđati i vikat ću da to ne mogu, ali ću sigurno i napraviti''. Svoje obećanje je održala - i dalje na treninzima gunđa, ali ne odustaje! 

Njezinim je vježbanjem i napretkom zadovoljan i njen osobni trener Mario Vičević s kojim redovito vježba u teretani OrlandoFit. On je u videu ukratko objasnio od kojih se vježbi sastoje Martinini treninzi, a Martina je otkrila koje vježbe nikako ne voli raditi.

Martina nam je u videu pokazala i neke od vježbi koje radi s trenerom te nam otkrila kako se osjeća nakon što je u svoju dnevnu rutinu uključila treninge i zdravu prehranu. 

No, vježbanje u teretani nije Martinina jedina fizička aktivnost – jednom tjedno odlazi u SpeedFit studio na EMS tening - novi oblik treninga cijelog tijela koji je napravio transformaciju u svijetu fitnessa. Zahvaljujući EMS tehnologiji vježbanja nisko-frekventni bezbolni impulsi prodiru u spora i brza mišićna vlakna, postižući maksimalnu učinkovitost treninga. 20 minuta ovog treninga jednako je kao 60 do 90 minuta konvencionalnog treninga u teretani.

Projekt Let's Get Fit! prati 3 kandidatkinje na njihovom putu ka pozitivnoj promjeni, a ukoliko i ti želiš pratiti njihov napredak u mršavljenju ili se i sama dovesti u top formu, posjeti microsite Let's Get Fit! Ondje možeš slijediti upute naših Zdravolovaca, dan za danom, i polako usvajati zdrave navike. Znanstvenici kažu da je za usvajanje novih navika potreban 21 dan − toliko ih imaš u našem kalendaru i toliko će biti potrebno da ti postanu rutina. Ti to možeš!

Uz PIK šunke sa samo 2% masnoće lako je biti i sit… i fit! PIK Kuhana šunka i Šunka u ovitku su zbog vrlo malog udjela masnoće idealan odabir za sve one koji paze na prehranu i biraju aktivan život. Više saznaj ovdje!

Posjeti missZDRAVA.hr