Kućni fitness lakši je uz Reebok sprave

Dolaskom hladnih dana sportske aktivnosti koje si prakticirala na otvorenom preseli u vlastiti dom uz Reebok fitness sprave koje predstavlja tvrtka Rog-Joma. Prema vlastitom ukusu, odaberi Reebok sobni bicikl, Orbitrek, staze za trčanje, sprave za veslanje ili dodatke poput utega, podloga, lopti i rukavica
Vidi originalni članak

Sastavni dio tvoje sobe

Dolaskom hladnih dana i loših vremenskih uvjeta, sportske aktivnosti koje si prakticirala na otvorenom možeš preseliti u vlastiti dom, kako bi ostala u formi i osjećala se dobro kroz cijelu godinu.

U tome će ti pomoći razne fitness sprave i dodaci koji će postati sastavni dio tvojih soba ili dnevnih boravaka, pa je zato vrlo bitan njihov dizajn i praktičnost u svakodnevnom korištenju i odlaganju. Iz tog razloga, tvrtka Rog-Joma predstavila je Reebok fitness program koji slovi za vodeći brend na području sportske opreme.

Reebokove fitness sprave kombincija su jedinstvenog dizajna, inovativne tehnologije i maksimalne praktičnosti. U ponudi Rog-Jome nalaze se Reebok sobni bicikli, Orbitreci, staze za trčanje, sprave za veslanje, kao i mnoštvo neophodnih fitness dodataka poput utega, podloga, lopti, rukavica i ostalog.

Unaprijedi vježbanje!

Osim dopadljivog dizajna i raznih varijanti boja koje možeš odabrati, Reebok sprave su sklopive kako bi se mogle što lakše i jednostavnije pospremiti u svakom stanu, bez obzira na njegovu veličinu. Tako ćeš, u nekoliko jednostavnih poteza, pod krevet ili u ormar moći pospremiti čak i najveću traku za trčanje kad ju ne koristiš.

Uz zanimljiv i praktičan dizajn, korištene su neke inovativne tehnologije koje će unaprijediti vježbanje i olakšati kontolu vlastitih treninga. Jedna od takvih tehnologija je IWM ili Intelligent Weight Management. IMW je revolucionaran novi alat koji ugrađenim senzorima prati tvoju težinu na svakodnevnoj razini i optimizira program fitnessa prema dobi, težini i vlastitim mogućnostima.

Ugrađene digitalne konzole na kojima možeš pratiti tijek vlastitog treninga uz podatke o utrošku energije, vremena ili praćenje otkucaja srca, ponudit će unaprijed programirane motivacijske treninge, razne nivoe opterećenja ili prihvat za MP3 player.

Reebokove sprave nude novu dimenziju fitness opreme, pa će i motivacija biti na višem nivou. Uz sve navedeno, uklopit će se u svaki dom odličnim dizajnom i raznim varijantama boja.

Reebok asortiman potraži u trgovinama Rog-Jome ili na www.rog-joma.hr.

Posjeti missZDRAVA.hr