Fitness blogerica poručila: Za..bi vagu!

Instagram @kelseywells
Fitness blogerica Kelsey Wells koja vodi blog "My Sweat Life" objavila je na svom Instagram profilu seriju slika u bikiniju koje pokazuju uistinu impresivnu tjelesnu transformaciju - i otkrivaju vrlo bitnu stvar kod mršavljenja i fitnessa.
Vidi originalni članak

"Poruka: Za**bi vagu!"

Na prvoj slici Wells izgleda iznimno dobro, i to točno 8 tjedana nakon što je rodila. Tu ima 65 kilograma (145 lbs).

Druga slika pokazuje ju nakon što je dosegla svoju ciljanu težinu od 55 kilograma (122 lbs). No, nije stala na tome. Na trećoj slici može se vidjeti njeno savršeno oblikovano tijelo i mišićna definicija koju je postigla s čak 8 kilograma više, što znači da joj je zadnji broj na vagi iznosio oko 64 kilograma, skoro jednako kao kad je počela s treningom.

"Hvala Bogu da sam konačno naučila mjeriti svoj napredak prema onim stvarima koje uistinu znače - jačini, sposobnosti, izdržljivosti, zdravlju i SREĆOM", kaže Wells u svome postu. "Nisam se nikada bolje osjećala u svojoj koži nego sad. I da nisam odavno rekla #za**bivagu, odustala bi od svoga puta."

Iako je završila u dva broja većim hlačama od prvotne željene kilaže i smršavila tek kilogram ili dva od početka, njezino se tijelo puno ljepše oblikovalo i izdužilo. Na kraju krajeva, mišići teže više od masti. 

vaganje Pet stvari koje trebaš znati prije nego što staneš na vagu

oscilacije 2 do 3 kg su česte Vara li nas vaga i kako se pravilno vagati?

Gledaj svoje tijelo, ne brojeve na vagi 

Kada se trudim što više smršavjeti, zaboravljamo da ćemo vježbanjem dobiti mišićnu masu i to će se vidjeti na kilaži, a to je sasvim pozitivno. Znači, ako se broj na vagi nešto poveća nakon što odlučiš razjačati mišiće i utegnuti, ne brini. 

Je li važnije gubiti kilograme ili centimetre?

Posjeti missZDRAVA.hr