Obnovi najveće hrvatsko sklonište za pse

Guliver/Shutterstock
Sklonište za pse Prijatelji postoji već 16 godina i najveće je takvo sklonište u Hrvatskoj, a sad trebaju novi i veći prostor.
Vidi originalni članak

Smješteno je u Čakovcu, a zbrinjava i udomljava napuštene životinje na području Međimurske županije, a ove godine organizira kampanju prikupljanja financijskih sredstava pod nazivom Udomimo prijatelje - Obnovimo najveće hrvatsko sklonište za pse

Akcija će biti popraćena i dobrotvornim koncertom koji će se održati u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 30. listopada i s početkom u 19 sati. Na koncertu će nastupiti Luka NižetićSandra Bagarić, Franka Batelić, Ivana Kindl, Tereza Kesovija, Zdenka Kovačiček, Bojan Jambrošić, Ivan Jelić te Klapa Stine.

Kartu za dobrotvorni koncert možeš kupiti na mrežnoj stranici ulaznice.hr  po cijeni od 80 kuna, a ako kupiš dvije ulaznice, sudjelovat ćeš u obnovi 1m2 novog dvorišta za pse. Koncertu će prethoditi i akcija prikupljanja donacija i profesionalno fotografiranje obitelji sa svojim kućnim ljubimcem što će se održati u subotu, 27. listopada, od 10 do 14 sati.

Vježbanje i pas Kako tvoj pas može postati tvoja glavna motivacija za vježbanje?

pas u bolnicu Pas i njegova vlasnica oprostili su se u bolnici posljednji put

Posjeti missZDRAVA.hr