Medvjedi prekinuli obiteljski piknik i poslužili se hranom

Screenshot: ViralHog/Youtube
Zaustavili su se ručati, no planove im je 'poremetila' obitelj medvjeda.
Vidi originalni članak

Susreti ljudi i medvjeda sve su češći, ali i zanimljiviji. Isto to potvrdila bi i obitelj iz Rumunjske koja je podijelila svoj video te time ispričala svoju priču.

VIDEO Ovaj medo ne razumije zašto mu nije dopušteno ući u kuću!

Naime, spomenuta je obitelj bila na putovanju osobnim automobilom te nakon nekoliko sati vožnje odlučili su zastati, napraviti piknik i ručati. No, njihove planove 'poremetila' je obitelj medvjeda koja je nanjušila njihov ručak te je došla iz smjera šume. Majka i tri mladunca tada su se odlučili 'počastiti' pripremljenim piknikom.

"Bili smo na putu za Transfagarasan te smo ogladnjeli. Mislili smo da bi bilo dobro da se zaustavimo na parkiralištu u blizini šume pored puta. Uzeli smo hranu iz automobila i smjestili se na travu. Nakon 10 minuta iznenada je ženka medvjeda s tri mladunčeta potrčala prema nama. Približili su se u vrlo kratkom roku i bili su od nas udaljeni samo dva metra. U tom trenutku jako smo se uplašili i potrčali smo prema automobilu. No, unatoč strahu, htio sam snimiti ovaj trenutak i za vrijeme mojega snimanja naišao je automobil u kojem je vozač pokušao uplašiti medvjede, kako bismo mi mogli doći do naših stvari. Na trenutak su poskočili i otišli u šumu, no vjerojatno zbog svojih mladunaca, ženka medvjeda se odmah vratila po još malo hrane", ispričala je obitelj za WFMZ News.

VIDEO Obitelj od utapanja spasila medvjedića čija je glava bila ugurana u plastičnu bocu

Iako uzbudljiva priča, spomenuta obitelj veoma je zahvalna na tome što i oni sami nisu postali ručak ovim slatkim, okruglim i umiljatim, ali i ponekad opasnim životinjama. 

Baš poput djece Rastapa srca: Fotograf amater uhvatio prizore 'plesa' malenih medvjedića

Posjeti missZDRAVA.hr