Ostani u top formi savršenog izgleda

Na web stranicama Mojadijeta.net saznaj kako kombinacijom tjelovježbe i izbalansirane prehrane doći do savršenih rezultata u oblikovanju tijela. Provjeri kako možeš promijeniti oblik svog tijela na najkritičnijim zonama podložnim za nakupljanje masnih naslaga
Vidi originalni članak
  • Nedostaje ti samopouzdanje u vlastiti izgled ?
  • Jesi li svoje prehrambene navike prilagodila modernom načinu života? 
  • Zatekneš li se kako sve češće jedeš brzo pripremljenu hranu?
  • Loše kombiniraš namirnice? 
  • Porcije su ti sve veće?

Ako je tvoj odgovor na samo jedno od ovih pitanja pozitivan, sigurno imaš problema s viškom kilograma, a upravo stranice www.mojadijeta.net dat će rješenje za tvoje probleme.

Kako bi se nakon uspješnog mršavljenja idealna težina i zadržala, trebaš razmisliti o tome što i kako jedeš. Ako to ne učiniš i vratiš se na stari način prehrane, vratit će se i kilogrami. Ne dopusti da ti se to dogodi jer za tu čestu pojavu ipak postoji rješenje.

Zatraži na stranicama www.mojadijeta.net besplatnu on line analizu tijela i na osnovu ispunjenih podataka dobit ćeš korisne savjete za promijenu prehrambenih navika.

Savjeti će biti vrlo učinkoviti i jednostavni za primjenu, a najprije će se očitovati u višku energije i preskakanju popodnevnog odmora, što je odlično.
Iskustva korisnika koji su dobili ovakve savjete govore da je kombinacijom dodataka prehrani i tjelovježbom moguće izgubiti dva konfekcijska broja u 60 dana bez potrebe za odricanjem od hrane.

Donesi dobre odluke i nemoj se stalno boriti s viškom kilograma. No nije dobro ni da se osjećaš zakinuto za hranu koju voliš. Treba uživati u hrani, a ne jesti sa strahom.

Prehrambene navike mijenjaj polako, tako da glavni cilj podijeliš na više manjih, lakše ostvarivih podciljeva. Na primjer, nemoj samo reći "Više neću jesti slatkiše", jer će ti taj plan propasti. Umjesto toga, zadaj si cilj da 3 dana ne jedeš ništa slatko. Jednom kad ti se ovo pretvori u naviku, a za stvaranje nove navike potrebno je 30 dana, dodaj još jedan dan.

Manje ćeš ciljeve znatno lakše ostvariti, a neće te previše obeshrabriti poput neostvarenja puno većeg cilja.

Posjeti missZDRAVA.hr