Zdrava Krava obara rekorde čitanosti!

Hvala svim našim čitateljima! Posjećenost Zdrave Krave opet obara rekorde! Iz agencije gemiusAudience, koja mjeri posjećenost hrvatskih web stranica, dobili smo odlične vijesti – portal zdravakrava.hr se nalazi među 25 najposjećenijh stranica u Hrvatskoj!
Vidi originalni članak

Sve je počelo prije nešto više od tri godine kada je mala redakcija Zdrave Krave hrabro odlučila demistificirati pojam zdravog života i na stručan i zabavan način ga približiti svojim korisnicima. Krug prijatelja Zdrave Krave od tada se iz mjeseca u mjesec povećava, a u listopadu ove godine ga je posjetilo čak 159.160 jedinstvenih korisnika što je portal uvrstilo među 25 najposjećenijih hrvatskih portala.

Briga o zdravlju - na visokoj listi prioriteta

Ova rekordna posjećenost portala je potvrda da briga o zdravlju, ljepoti i okolišu zauzima visoko mjesto na listi prioriteta vrlo velikog broja ljudi te najbolji poticaj nama da svoj posao nastavimo raditi s još više žara.

Nedavnim redizajnom i povećanim brojem potvrdili smo poziciju najboljeg mjesta za pronalaženje informacija o zdravom načinu života no naš razvoj ovdje ne staje. Pratite nas stoga i dalje jer ćemo vašu vjernost nastaviti nagrađivati novim sadržajima i alatima, redovitim nagradnim igrama te još boljim mogućnostima interakcije s vama!

Posjeti missZDRAVA.hr