Na jednom mjestu doznaj što trebaš poduzeti za redovitu probavu

shutterstock Probiotici su vrlo korisni za zdravu probavu
Sve najbolje savjete za zdravu probavu sada možeš pronaći na našem portalu! Portal missZdrava i Prolife donose ključne korake koje trebaš slijediti ako želiš zdravu probavu, jer tvoje zdravlje započinje sa zdravim crijevima. Donosimo i edukativan microsite s korisnim savjetima, testom i nagradnim natječajem.
Vidi originalni članak

Iako smo svjesniji nego ikad kako je zdravlje crijeva okosnica zdravlja cijelog organizma, često to zanemarujemo dok se ne pojave neugodni ili bolni simptomi ili se ne suočimo s ozbiljnom medicinskom dijagnozom. Osim neugodnih simptoma poput nadutosti i grčeva, prekomjerna tjelesna težina, mnoge alergije pa čak i tjeskoba i depresija povezane su s poremećenom ravnotežom crijevne flore i bolesnim crijevima. 

Zdrava crijeva su osnova našeg zdravlja

Zdrava crijeva i zdrav probavni sustav su ključni za očuvanje imuniteta, ali i očuvanje mentalnog zdravlja jer su mnoga istraživanja dokazala povezanost zdravlja crijeva i našeg mentalnog zdravlja.

Ako o njima vodimo brigu i njegujemo ih, ona postaju osnova našeg zdravlja.  Portal missZdrava i Prolife donose iscrpan vodič Zdrava probava i koristan microsite sa savjetima i koracima kako poboljšati zdravlje svoje probave i testom pomoću kojeg ćeš moći provjeriti koliko dobro zaista brineš o probavnom sustavu.

Sve više osoba pati od probavnih smetnji zbog modernog načina života

S obzirom da sve više osoba zbog modernog načina života, punog stresa, nedostatka sna i kretanja te nepravilne i neuravnotežene prehrane pati od nekog oblika nadutosti, zatvora, bolova, grčeva u trbuhu i različitih probavnih problema portal missZdrava i Prolife pripremili su vodič kroz najbolje savjete za zdravu probavu.

Potraži super savjete i povećaj broj dobrih bakterija u crijevima

U specijalu ćeš saznati koje su to ključne životne navike za zdravlje probavnog sustava, kako se riješiti neugodne nadutosti i osjećaja težine u trbuhu, kako odabrati najbolji proizvod koji sadrži dobre bakterije, kako povećati broj dobrih bakterija u svojim crijevima i zašto su uopće one tako važne. Također, očekuje te i poseban microsite sa korisnim savjetima za zdravlje crijeva, edukativnim testom i nagradnim natječajem.

Zdravlje počinje s dobrom probavom, a prvi korak je povećati broj dobih bakterija u našim crijevima. Prolife dodatci prehrani koji sadrže dobre bakterije već su 20 godina na tržištu. Dostupni su u različitim oblicima za sva razdoblja života kada radi neravnoteže crijevne mikroflore može biti korisno povećati broj dobrih bakterija u probavnom sustavu. Izaberi Prolife!

Posjeti missZDRAVA.hr