Djelovanje podzemnih voda može razoriti dobar san i zdravlje

shutterstock
Radiestezija se nekad koristila gotovo isključivo samo za traženje lokacija na kojima se isplati kopati kako bi se došlo do vode ili na kojima nije preporučljivo graditi kuće. Danas ima puno širu primjenu, osobito na ljudsko zdravlje.
Vidi originalni članak

"Unatoč sve višem stupnju razvoja moderne medicine, ona još uvijek nema objašnjena nekih manifestacija ljudske fiziologije, između ostalog i sposobnosti ljudskog organizma da reagira na neke izvanosjetilne podražaje, kao što su djelovanja (zračenja) vrlo slabih, tehnički nemjerljivih energija, od kojih su među najpoznatijim djelovanja podzemnih voda", tumači Ante Toni Sorić, radiestezist ili rašljar koji je u knjizi „Dnevnik jednog rašljara“, objavljenoj u izdanju tvrtke Omega lan d.o.o. prikupio svoja iskustva.

"Nakon više od 30 godina bavljenja radiestezijom i obrađenih više od tisuću slučajeva, u knjigu sam prenio ta svoja iskustva. Svjedočio sam različitim zdravstvenim problemima, različitim sudbinama i obiteljskim dramama, ali i dobrim ishodima i sreći mnogih. To sam želio ispričati i nadam se da sam uspio, bez namjere da a priori bilo što prihvatite. Posjedujem arhivu s više tisuća obrađenih lokacija, adresa i svih relevantnih podataka , a za knjigu sam odabrao samo neke slučajeve", objašnjava Sorić koji nam je za potrebe članka koji je prvo objavljen u časopisu Astral odobrio da prenesemo neke od priča iz knjige.

Radiestezija se nekad koristila gotovo isključivo samo za traženje lokacija na kojima se isplati kopati kako bi se došlo do vode ili na kojima nije preporučljivo graditi kuće. Danas ima puno širu primjenu, osobito na ljudsko zdravlje.

Sorić ističe da radiestezija nije zamjena za klasičnu medicinu, ali napominje da može biti vrlo korisna u otklanjanju ili sprečavanju razvoja određenih zdravstvenih tegoba.

Što su geopatogena zračenja i globalne mreže?

"Pod pojmom zračenja podrazumijeva se širenje energije u prostor, to zračenje može imati pozitivno i negativno djelovanje. Pod pojmom geopatogeno zračenje (GPZ) podrazumijeva se nedovoljno istraženi biološki aktivni oblik energije, koji u obliku zračenja štetno djeluje ne samo na čovjeka, nego i na biljni i životinjski svijet, zbog čega se pretpostavlja da u zoni GPZ-a nema uvjeta za skladno funkcioniranje živih organizama", kaže Sorić i objašnjava: "Podzemni vodeni tokovi, vodene zone ili vodene žile su podzemni tokovi voda koji su protočni, imaju izvjestan tlak, različitih su širina i dubina. To se ne odnosi na stajaće vode kao ni na tokove voda koji su na površini zemlje. Ovi podzemni signali imaju direktne – okomite signale i bočne signale te se mogu registrirati pomoću radiestezijskog pribora, naročito rašljama. Bočni signali se pojavljuju simetrično s obje strane okomitog signala podzemnih voda. Zbog bočnih signala radiestezijski tlocrt na različitim kutevima zgrade iste vertikale može imati drugačiju sliku, zbog čega je potrebno uvijek obaviti detekciju na svakom katu iste vertikale."

Najpoznatije globalne mreže su Hartmannova i Curryjeva

Osim podzemnih vodenih tokova, Sorić kaže da se iz nama nepoznatog razloga na površini zemlje formiraju svemirske mreže određenog rastera koje se mogu prepoznavati radiestezijskim priborom. Najpoznatije globalne mreže su Hartmannova i Curryjeva. Mjesta u kući kroz koje prolaze ti čvorovi imaju negativna zračenja i ako im je osoba dulje vrijeme izložena ta negativna zračenje se mogu loše odraziti na zdravlje. Kako bi ta zračenja počela negativno djelovati osoba im mora biti izložena dulje vrijeme, stoga je osobito opasno, ako je zračenje izraženo u spavaćoj sobi ili na radnom mjestu, odnosno tamo gdje osoba dulje vrijeme boravi.

Hartmannovi čvorovi Dr. med Ernest Hartmann dugogodišnjim istraživanjem utvrdio je da je Zemlja prekrivena zonama zračenja širokim oko 20 cm koje se protežu u smjeru sjever – jug (u razmaku oko 2 m) i u smjeru istok – zapad (u razmaku oko 2,5 m). Najintenzivnije zračenje u takvoj mreži je na mjestima gdje se križaju zone zračenja, a nazivaju se čvorištima globalne mreže ili Hartmannovim čvorovima. Curryjeva mreža dobila je ime također po liječniku koji ju je otkrio, dr. med. Manfredu Curryju, te zone zračenja slične su kao i kod Hartmannove mreže i protežu se pod kutom od 45 stupnjeva u odnosu na Hartmannovu mrežu i razmaknute su oko 3,5 m.

„Nakon nekog vremena bavljenja radiestezijom oko 1987. g., a da bih mogao što objektivnije iz činjenica i iskustava prikupljenih na terenu izvoditi pouke i zaključke, počeo sam voditi dnevnik i zapisivati sve elemente detekcije, adrese, zanimanja, kontakte, točne lokacije, orijentacije, skice tlocrta s pozicijama mjesta gdje se osobe dulje zadržavaju te simptome i poremećaje koje su mi moji sugovornici ispričali. Budući da sam često bio napadan da se bavim nečim znanstveno neutemeljenim odlučio sam sebe staviti na provjeru tako što sam prilikom dolaska u stan ili kuću odmah išao obaviti mjerenja bez da išta znam o osobi ili obitelji u koju sam došao kao ni o razlozima i simptomima zbog kojih su me pozvali. Tako sam uklonio mogućnost sugestije i elemenata subjektivnosti u pronalaženju spornih mjesta“, otkriva Sorić.

prepoznajte ih na vrijeme Rani simptomi raka koje ignoriraju žene i muškarci

Slučajevi s terena

Budio se umoran, a kasnije je obolio i od teške depresije (Zadar)

Profesor (51) stanuje u kući sa suprugom i troje djece. Uvijek je bio boležljiv. Prije dvadeset godina se liječio od TBC-a, a zadnjih je nekoliko godina u invalidskoj mirovini na pola radnog vremena. Ima više zdravstvenih problema i to sa crijevima, gušteračom, glavom i jakim glavoboljama, križima i kukom. Više puta je bio u bolnici, te u Zagrebu na promatranju i ispitivanju, nekoliko puta je i hitna pomoć intervenirala. Obavljene su sve pretrage pa i one komplicirane u različitim bolnicama, ali njemu se stanje nije promijenilo na bolje uz sve medikamente koje je uzimao. Dnevno je pio više od deset apaurina od 5 mg, i pored toga uopće nije mogao spavati. Ustajao je s jakim umorom i iscrpljen. Bio je blijed i potpuno nesposoban za bilo kakav fizički ili intelektualni rad, stalno umoran i teško depresivan. Liječen i u psihijatrijskoj bolnici. Ponekad nije ni novine mogao čitati, što mu je inače bila redovita navika. Razgovarali smo o njegovom zdravstvenom stanju vezano uz koje je bilo puno nelogičnosti. Iznio sam mu svoja zapažanja, razmišljanja i spoznaje o geopatogenim zračenjima koje nije moguće utvrditi i ispitati poznatim znanstvenim metodama. Predložio sam radiestezijsku detekciju, a ukoliko je potrebno, razmještaj kreveta u čiste zone. U tijeku detekcije uočio sam jednu neobičnu kombinaciju suprotnu mojim očekivanjima, koja će se pokazati vrlo destruktivnom. Rašlje su na jastuku imale jedan smjer vrtnje, a na donjem dijelu kreveta suprotan smjer vrtnje. Donji dio tijela, noge, bio je u vodenoj zoni a na jastuku križanje jedne od globalnih mreža. Supruga je nogama bila na istoj vodenoj zoni, ali jastuk je bio čist i tegobe nisu bile izražajne. Kada su razmjestili sobu i krevete postavili u čiste zone, preko noći su problemi gotovo nestali, a nakon par dana zdravstveno stanje se bitno promijenilo, naravno na bolje. Prestao je piti sve tablete (apaurin, pankreatin i druge), tegobe su jednostavno nestale. Ovo je bilo, naravno, uz konzultaciju liječnika. Počeo je normalno spavati, odmoran se ujutro buditi i dobio je normalnu “zdravu” put. Potpuno je ozdravio, sposoban za veće psihičke i fizičke napore. Bio sam sretan kad mi je javio da je sam obojio dio kuće i betonirao put ispred kuće. Nakon nekog vremena supruga je odnijela u apoteku vratiti dvije pune vrećice raznih lijekova, originalno zapakiranih, koje više nisu trebali.

 

Čim su pomaknuli krevet i čirevi su nestali (Zagreb)

Bračni par (oko 45 godina), kći (oko 25 godina), pozvali su me na detekciju. Pri dolasku sam ih zamolio da mi ništa ne govore ukoliko imaju bilo kakvih problema. Dobro izgledaju i izrazito su dobre tjelesne građe, a naročito on. Pregledao sam stan i pronašao dvije vodene zone. Jedna ide kroz sobicu u kojoj spava kći i krevet je na vodenoj zoni. Druga vodena zona prolazi kroz jednu improviziranu sobicu u kojoj je bračni krevet cijeli na vodenoj zoni. Na jednoj strani bračnog kreveta na sredini je i križanje jedne od globalnih mreža. Rekao sam im da su svi na vodenoj zoni i da bi mogli spavati loše i ustajati umorni, ali da osoba koja spava na bračnom krevetu na strani gdje je i križanje globalne mreže može imati problema sa želucem ili crijevima. Sve su mi potvrdili i rekli da na spornoj strani bračnog kreveta spava suprug, da ima velikih zdravstvenih problema upravo u predjelu trbuha. Naime, osim lošeg spavanja i stalnog umora ima jednu kroničnu bolest, ima više čireva na želucu. Liječnici kažu da je više od 2/3 želuca obuhvaćeno čirevima. Često je kod liječnika, uzima redovito terapiju, ali je stanje dosta loše. Nedavno je upućen na biopsiju tkiva što je njih posebno zabrinulo. Liječnik im je sugerirao da nađu dobrog radiestezistu i da pregledaju stan. Predložio sam pomake kreveta u čiste zone. Nakon tjedan dana sam ih nazvao i rekli su mi da dobro spavaju, i da se suprug osjeća puno bolje i nema više umora. Godinu dana kasnije nazvala me gospođa i rekla da je suprug bio na pregledu u bolnici te da su liječnici rekli da su se čirevi osušili i da ih više nema. Nema više ni terapije. Vratio se u prijašnju kondiciju i nemaju više nikakvih zdravstvenih problema.

znakovi bolest 6 neuobičajenih signala da s tvojim zdravljem nešto nije u redu

Sada svi dobro spavaju, a curica je ozdravila (Zagreb)

Pri dolasku zamolio sam ukućane da mi ništa ne govore ukoliko imaju bilo kakvih problema, makar su mladi i dobro izgledaju. Detekciju sam započeo u dnevnom boravku gdje sam pronašao jednu vodenu zonu uz zapadni zid kuće koja zahvaća dio namještaja. Druga vodena zona prolazi po rubu kupaonice, ulazi u spavaću sobu i široka je oko jedan metar. Kad smo ušli u sobu, jasno je bilo da su svi kreveti na vodenoj zoni, osim jednog mjesta na bračnom krevetu. Preko bračnog kreveta prolazi vodena zona po dužini tako da je jedna strana čitava na vodenoj zoni, a druga strana cijela u čistoj zoni. Na strani gdje je vodena zona nalazi se i čvor u razini trbuha. Tu spavaju oko šest godina. Rekao sam im da bi osoba na toj spornoj strani mogla imati problema sa spavanjem i umorom ali i problema u predjelu trbuha. Na tom mjestu spava supruga i ima navedenih problema. Dok je bila trudna, jako je krvarila i zadnja je tri mjeseca ležala u bolnici do poroda. Imaju blizance, sina i kćer, koji su stari tri godine. Sinovljev krevet je do pola na vodenoj zoni, a kćerin krevet je na vodenoj zoni s čvorom na predjelu jastuka. Rekao sam im da bi djeca mogla biti nemirna i imati problema sa spavanjem. Bili su jako iznenađeni preciznošću mikrolokacija. Curici je dijagnosticiran karcinom nadbubrežne žlijezde veličine 7,5 cm, dakle veći od bubrega. Upravo je na kemoterapiji i zbog toga je izgubila kosu. Dječak ima neke čvoriće na vratu i povišene vrijednosti nekih markera, te su zbog toga jako zabrinuti za njega. Ima jake glavobolje. Na kraju smo sjeli i popričali. Tada mi je ona rekla da loše spava, da je stalno umorna, da ustaje kao prebijena, bez energije i diže se noću više puta. Usput mi je suprug rekao kako se uz zapadni zid izvan kuće nalazi bunar s dosta vode. Predložio sam micanje kreveta u čiste zone. Dvije godine kasnije nazvao sam telefonom i razgovarao s gospodinom koji mi je zahvalio na danim informacijama te ispričao da su odmah pomaknuli krevete. Sada svi dobro spavaju, supruga nema više problema sa spavanjem i umorom, curica je bila na operaciji, kemoterapiji i zračenju i sada je potpuno zdravo dijete. Sin je također dobro.
 

Posjeti missZDRAVA.hr