Karakteristike žena u znaku Vage: Ljubav, osobnost, seks

Guliver Shutterstock
Žene rođene u horoskopskom znaku vage na glasu su i kao "fatalne djevojke iz snova", zavodljive, uvijek spremne na avanturu.
Vidi originalni članak

Žene Vage su od inteligentnijih, koketnijih, šarmantnijih i ljubaznijih žena Zodijaka! Elegantne su i ženstvene, romantični su idealisti, a zbog svega toga što se u njoj događa, ponekad ju je teško razumjeti.

Dvije strane žena rođenih u znaku Vage

Ravnoteža je simbol astrološkog znaka vage. Stoga, prikladno je i da žena vaga ima dvije različite strane svoje osobnosti koje zajedno rade kako bi postigle ono najbolje u njoj.

Rijetki mogu odoljeti čarima žene rođene u znaku vage. Međutim, osim romantične, ona u sebi skriva i diplomatsku figuru. Žene rođene u ovom znaku neće zapovijedati, one će diplomatski upotrijebiti svoj šarm, finoću i nježnost te će natjerati druge da slijede njene naredbe.

Neke od njenih pozitivnih karakteristika također su i:

  • pravednost - vage imaju snažan osjećaj za pravdu. Žele osigurati da se svi čuju i strastveno se brinu o tome da stvari budu uravnotežene, posebno kada su u pitanju grupni događaji.
  • idealizam - vage uvijek radije gledaju na svijetlu stranu. Imaju velike namjere i misle najbolje o ljudima i idejama. Uvijek se nadaju velikom broju pokretanja novih projekata i učenja novih stvari.
  • društvenost - malo je znakova ekstrovertnijih od vaga. Vage vole biti s ljudima, a vole i upoznavati nove ljude. Uspijevaju u druženju i okružuju se zanimljivim ljudima koji ih mogu upoznati s novim stvarima. 
  • inteligencija -  vage su duhoviti, pametni i izvrsni sugovornici. Imaju aktivnu maštu i brzi su sa reakcijama, što ih čini izvrsnim kada je u pitanju rješavanje problema.

No, kao i u svemu drugome, postoji balans. Pa tako na pozitivne dolaze i neke negativne karakteristike:

  • neodlučne su - ljubav prema ravnoteži vagama može stati na put. Provest će sate važući za i protiv čak i najmanjih odluka. Žele ugoditi svima i imaju problema s obvezama, čak i ako je u pitanju nešto banalno.
  • izbjegavaju suočavanje s problemima - vage su po prirodi mirotvorci. Izvrsno pronalaze kompromis unutar grupa, bilo da se radi o prijateljima ili u poslovnim postavkama, ali to znači da i one imaju problema sa suočavanjem sa svojim problemima te će odgađati teške rasprave dok god mogu.
  • vole se samosažalijevati - vage su također pomalo samozatajne, pa kad im stvari ne idu sasvim u redu, osjećaju se kao da je 'smak svijeta' i da su svi protiv njih. 
  • nepouzdane su - vage su poznate po tome što lebde posvuda. Iako je zabavno biti u blizini vage, one nisu uvijek najpouzdaniji znak horoskopa. Brojne vage su divni i odani prijatelji, no ako ih pitate da nekamo dođu na vrijeme, one to vjerojatno neće napraviti!
  • tašte su - kao što smo spomenuli, vage vole lijepe stvari, uključujući sebe. Vjerojatno ćete ih pronaći u pozi fotografiranja selfija ili ih čekati dok se satima uređuju. Često su kritične prema izgledu drugih ljudi i nerado se druže s onima koje smatraju manje privlačnima.

Provjeri za sebe i partnera Omiljene seks poze horoskopskih znakova

Odnosi i veze

Žene rođene u znaku vage ekstrovertirane su i optimistične, a to im donosi niz zabavnih i ugodnih odnosa. Tako mogu i pomalo sakriti svoje negativne osobine. Vage su:

  • kao prijateljice - nježne, ljubazne, druželjubive i ugodne što im omogućuje lako sklapanje novih prijateljstava i održavanje starih. 
  • kao ljubavnice - vjeruju u pravu ljubav i imaju neizlječivi optimizam kada je ljubav u pitanju. Ističu se romantikom te su nadarene seksualne partnerice koje su strastvene i divlje i imaju potrebu udovoljiti svom partneru.
  • kao supruge - romantika i strast ne prestaju jednom kada se ova žena vjenča. Ona će učiniti brak laganim, prozračnim i zabavnim. Uvijek će slušati stajalište svog partnera, vagati što on govori, ali brak također smatra partnerstvom u jednakosti i premda će partneru rado dati konačnu riječ, vjeruje da bi svaka odluka trebala biti zajednička.
  • kao majke - ona se neće zabrinjavati sitnicama; opustit će se i zabaviti sa svojom djecom. Njezina želja je da joj djeca budu najsretnija i najljubaznija u kvartu. 
  • kao radnice - žena rođena u znaku vage ima miran i izjednačen temperament i brzo napreduje u međuljudskim odnosima. Ona je timski igrač koji je entuzijastičan, druželjubiv te se lako slaže s ostalima, a zna reći i učiniti pravu stvar kako bi svima bilo ugodno.

astro kutak Horoskop za sve znakove za razdoblje vage

 

Posjeti missZDRAVA.hr