Zakon privlačenja funkcionirat će samo ako slijediš ovih 9 koraka

Guliver/Shutterstock
Zakon privlačenja je nešto od čega većina ljudi odustaje prebrzo. Samo zato što trenutno ne funkcionira, ne znači da neće u budućnosti. Zakon privlačenja je dar koji svi posjedujemo, a svodi se na to da misli pretvori u materiju.
Vidi originalni članak

Kako na ovom materijalnom svijetu ne možeš dobiti nešto za ništa, to se odnosi i na zakon privlačnosti. Ne možeš samo reći "čaša" i očekivati ​​da će se pojaviti pred tobom. Zakon privlačenja je vrlo duboka stvar, a kada pokušaš raditi s njim, traži od svemira da ti pomogne jer, ako ne razmišljaš pravilno ili ne vjeruješ u to što radiš stvari neće funkcionirati. 

Moraš raditi na sebi prije nego što svemir počne raditi za tebe. Ne možeš samo sjediti i očekivati da ti sve bude dano, potrebno je uložiti napor. Gostica piše da ako počneš raditi ovih devet stvari i svemir će početi raditi za tebe.

Ovnova unutarnja životinja je vuk Horoskop otkriva koja je vaša duhovna životinja i kako vas osnažuje

Šesta čakra 12 znakova da ti je treće oko jako aktivno

Ne budi nestrpljiva - to odmaže i povećava mogućnost da se ono što želiš nikada i ne dogodi. Zapamti da na Svemir ne djeluje vršenje pritiska. On će ti dati samo onda kada si ti spremna primiti.

Vjeruj u sebe i u svemir - kod ispunjavanja ovog zahtjeva ne smije biti nikakvih kompromisa. Da bi dobila ono što što želiš moraš pokazati vlastitu snagu i ustrajnost da to doista hoćeš pa će ti svemir to i dati.

Otvori se prema različitim mogućnostima - svemir radi na tajnovite načine. Nemoj očekivati da ti se želja ostvari na točno određeni način jer tako stvaraš ograničenja i umanjuješ mogućnost manifestacije. Dovoljno je da ti poželiš, a svemiru prepusti kako će ti to ostvariti. 

Pokazuj više zahvalnosti - to nije tako teško kao što neki misle. Budi zahvalna na svemu što imaš, a što te veseli u životu i osvijesti to s vremena na vrijeme. Ako nisi zadovoljna i zahvalna na onome što već imaš zašto bi onda dobivala još? Važno je naučiti biti zadovoljan s onim što imaš da bi ti se u život manifestiralo još više obilja.

Prakticiraj svjesnost i budi u sadašnjem trenutku - nije toliko komplicirano koliko se čini. Budi prisutna u sadašnjem trenutku, zaustavi se i pomiriši cvijet pokraj kojeg prolaziš. Što si svjesnija to bolje. Ponekad je dovoljno da samo malo zastaneš i daš si trenutak da promisliš i sve postaje bolje.

Ostani pozitivna čak i kada je teško - ostati pozitivna nije uvijek lako, ali je važno. Nemoj si dopustiti da te obuzimaju negativne misli i uvijek pokušaj naći bar nešto pozitivno. Naravno, ovo neće uvijek biti moguće, ali ako više bude uspjeha nego neuspjeha u nastojanju da ostaneš pozitivna u teškim trenucima, to će biti izvrsno postignuće.

Neka ti namjere budu jasne - nije dovoljno da smo jednom pošalješ svoju namjeru, potrebno ju je ponavljati kako bi "svemir shvatio" da nešto doista želiš.  Ako tvoje namjere ne bude dovoljno jasne, mogu se izgubiti u svemiru. 

Obrati pažnju na male znakove - iako su samo bljeskovi oni su naznake ostvarenja tvoje želje.

Prestani odugovlačiti i pokreni se ne možeš očekivati da ti svemir samo baci pred noge ono što želiš. Moraš se i ti pokrenuti kako bi ostvarila svoje ciljeve. Naravno, svemir bi ti mogao manifestirati neke stvari i pomoći ti na putu ostvarivanja tvoje želje, ali neće odraditi sav posao. Ovo je dvosmjerni odnos. Daj i dobit ćeš. Zakon privlačnosti je puno jednostavniji nego što većina misli.

Čudo zahvalnosti Ivana Plechinger o životnim lekcijama i svom novom zanimanju

Posjeti missZDRAVA.hr