Što zapravo znači kada muškarac kaže da misli na tebe?

shutterstock Nekad je teško prepoznati svoje prave osjećaje, na površini izgleda kao da je sve u najboljem redu i da je on idealan, ali neki znakovi pokazuju da to baš i nije tako
Ponekad je teško pročitati što muškarac želi reći i imaju li njegove riječi skriveno značenje. Ako se pitaš što misli kada ti kaže da si mu u mislima, donosimo ti sva značenja koja se mogu skrivati iza njegovih riječi.
Vidi originalni članak

Kad ti muškarac kaže da misli na tebe, možda ćeš morati malo promisliti da bi shvatila što on zapravo želi reći. Ako ti je muškarac s kojim izlaziš upravo rekao da razmišlja o tebi i ne znaš što bi rekla, na pravom si mjestu. Razmisli o svom odnosu s njim i upotrijebi ovo kao vodič da otkriješ značenje iza njegovih riječi, prema Your Tango.

On zapravo stvarno misli na tebe

Ti si samouvjerena, snažna žena koja ima mnogo toga za ponuditi pa ima smisla da teško muškarcu silaziš s uma. Muškarcii obično ne kažu olako i bez razloga da misle na nekoga pa, ako imaš s njim dobre odnose, on ima istinski interes i mogao bi tražiti nešto više u vašem odnosu. Ova vrsta "razmišljanja o tebi" dobar je znak da mu se sviđaš, ali je previše nervozan da bi odmah rekao da mu se sviđaš i želi vidjeti kako se ti osjećaš prema njemu. Ako si zainteresirana i želiš vidjeti gdje bi odnos mogao otići, odgovori s nečim pozitivnim i ohrabrujućim. To će mu dati do znanja da osjećaš isto što i on prema tebi i moglo bi mu dati dovoljno samopouzdanja da kaže kako se stvarno osjeća. Ako nisi zainteresirana, najbolje je da budeš iskrena u vezi toga jer bi u suprotnom mogla i uništiti prijateljstvo.

Pusti kontrolu Uspješna si u svemu osim u ljubavi? Ako je tako razmisli o ovih 7 stvari

Želi spavati s tobom

Ponekad, ako kaže da misli na tebe mogao bi biti samo način da te pridobije za seks. Ako je u prošlosti bio više tip za zabavu nego netko s kim možeš ostvariti ozbiljan odnos, "mislim na tebe" je najlakši način za pokretanje seksa. Ako ne želiš seks za jednu noć, jednostavno ga ignoriraj.

Želi ponovno početi razgovarati s tobom

"Razmišljao sam o tebi" mogao bi biti način na koji će te natjerati da i ti počneš razmišljati o njemu. Ako je prošlo dosta vremena otkad ste zadnji put razgovarali, možda ne zna najbolji način za pokretanje razgovora. Također bi se mogao zabrinuti jer si uzrujana što se toliko dugo nije potrudio kontaktirati te. Ako kaže da si mu u mislima, vjerojatno ćeš se osjećati sklonijim pružiti mu još jednu šansu nego, ako samo iz neba pošalje "hej".

Otkrij koje su Ljudi s ove četiri osobine ličnosti uglavnom nađu svoje srodne duše

Želi se ponovno pomiriti

Ako je ovo muškarac s kojim si se viđala u prošlosti, poruka "razmišljam o tebi" lako bi mogla značiti da se želi ponovno sastati. Ako si ga pak ostavila, ovo je njegov način da te navede na razmišljanje o dobrim trenucima koje ste proveli zajedno. Podsjeća te da je stvarno bio dobar (ili si barem tako nekada mislila) i traži da mu daš drugu priliku da ponovno bude tvoj muškarac. Ako je on bio taj koji je tebe ostavio, dostigao je fazu nakon raskida kad žali što je prekinuo. Razmišlja o tebi i svemu što je učinio loše u vezi i vjerojatno je pomalo ljubomoran na to kako si krenula dalje. U svakom slučaju, ovo bi mogla biti ili prilika da počnete ispočetka i pokušate ponovo ili način da pokažeš sebi da si zaista nastavila dalje. 

On bi radije bio s tobom nego bilo gdje drugdje

Ako i druge njegove poruke otkrivaju da misli na tebe, znači da mu nedostaješ. Odgovori s nečim slatkim i koketnim, dajući mu do znanja da i ti misliš na njega. Ovo bi moglo značiti i da je imao težak dan i samo te želi čuti. U svakom slučaju, poruka "mislim na tebe" podsjetnik je da, bez obzira na to što radi, radije bi bio s tobom. Ti si njegova osoba i on te voli zbog toga.

privlačimo ono što jesmo Ako želiš privući dobrog muškarca trebaš slijediti ova 4 zakona

Što reći kad muškarac kaže da misli na tebe?

Ako nisi sigurna koje su njegove namjere i što uistinu želi reći, uvijek je dobro pitati ga. Odgovori mu tražeći da pojasni što misli. Koja ga je situacija natjerala da misli na tebe? Znajući što ga je podsjetilo da mu prođeš kroz misli, dobar je način da točno vidiš zašto misli na tebe i da znaš koji je sljedeći korak koji trebaš poduzeti.

Posjeti missZDRAVA.hr