Pravilo nazvano "6 minuta" može ti spasiti seksualni život

shutterstock Pravilo nazvano "6 minuta" može ti spasiti seksualni život
Kako dobar seks postaje izuzetno dobar seks? Tajna je u pravilu "6 minuta"! Otkrit ćemo ti što bi se trebalo dogoditi za to vrijeme...
Vidi originalni članak

Ako želiš revoluciju u svom seksualnom životu, ne moraš planirati puno vremena za to. Samo šest minuta odlučuje hoće li seks biti u redu ili fantastičan. Svakako vrijedi isprobati!

Zašto je pravilo "6 minuta" tako ključno?

Za istraživanje u ime proizvođača kondoma "Trojan" i "Sex Information and Education Council of Canada" intervjuirano je 1.500 Kanađana u dobi od 18 do 24 godine. Oni kojima je trebalo najmanje šest minuta da se ljube, maze i stimuliraju prstima prije seksa smatrali su seks "vrlo zadovoljavajućim". Još su zadovoljniji bili ljudi koji se nisu oslanjali samo na šestominutnu predigru, nego su pazili i na jednako opsežnu "igru" nakon seksa.

česti problemi i rješenja Misionarski položaj baš ne funkcionira? Evo kako riješiti probleme

Ispitani muškarci i žene pokazali su još jednu odlučujuću razliku, muški sudionici uživali su u predigri i "igri poslije", ali za njih intimne minute jedva da su imale ulogu u orgazmu. S druge strane, 61 % sudionica izjavile su da ne bi uspjele doživjeti vrhunac bez razmjene nježnosti.

pitanja koja si trebaš postaviti 3 koraka za vraćanje seksualne želje u dugim vezama i brakovima

Dodatnih dvanaest minuta, sa ili bez orgazma, dobra su investicija u svakom pogledu. To signalizira pažnju i poštovanje prema partneru i na taj način pomaže u vođenju boljeg seksualnog života.

istraživanje Prema njegovom licu možeš otkriti želi li samo seks ili nešto više

Posjeti missZDRAVA.hr