Položaj kornjače: Ovaj seksualni položaj izluđuje žene i vodi do gromoglasnog orgazma

shutterstock Položaj kornjače iz Kama Sutre donosi puno zadovoljstva partnerima
Kada su u pitanju senzualni seksualni položaji, položaj kornjače je daleko na vrhu. Evo što sve trebaš znati o toj seksualnoj praksi
Vidi originalni članak

Položaj kornjače ne zahtijeva puno truda, osobito ne za žene, a još uvijek može pružiti nezaboravne orgazme kroz vrlo specifičnu tehniku. Jesi li znatiželjna? Otkrit ćemo ti kako funkcionira ovaj senzualni položaj iz Kama Sutre.

Evo kako funkcionira položaj kornjače

U položaju kornjače žena leži na leđima i vuče savijene noge prema gornjem dijelu tijela. Muškarac se nasloni rukama na njezine potkoljenice i prodre u partnericu. Zašto ovaj Kama Sutra položaj nosi ime kornjače? Kod ove tehnike seksa se pokreti muškarca izvode na poseban način i trebali bi podsjećati na veslanje kornjače. 

Trk do kupaonice Jesi li među onima koje moraju na WC nakon seksa i što to znači?

Kako bi to učinio, kreće se polako, gotovo usporeno, više puta se povlači od žene i zatim polako ponovno prodire u nju. Usmjerenim pokretima će zasigurno neizmjerno povećati uzbuđenje svoje partnerice.

Položaj kornjače ima i druge prednosti, ženine savijene noge omogućuju muškarcu da duboko prodre u nju i stimulira G-točku. Stišćući koljena ili ih lagano otvarajući, može joj dati dodatnu kontrolu nad stimulacijom i odabrati položaj koji je najbolje vodi prema vrhuncu. Zabavite se isprobavajući!

Reci mi kako stenješ i reći ću ti tko si Što 'zvukovi' koje muškarci ispuštaju za vrijeme seksa otkrivaju o njihovom karakteru

Posjeti missZDRAVA.hr